HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Elym2 simgesine bastigimda dosya acilamadi indirme istegi acilamiyor (url/metin2torrent.config.xml error code 12029) konfirigasyon uzaktan acilamadi hatasi aliyorum acill destek
Sorun herkeste var. En yakın sürede hallolur, duyuru da yapacaklardır zaten. Biraz sabırlı olun..
peki
Bu Hata Tahminen Saat Kaçta Doğrulanır. Ben pc de sıkıntı var sandım elym2 yi sildim ve siteden indiremeye çalıstım hata verdi o da düzelsin de indrebilelim
Kolay Gelsin..
Bu Hata Tahminen Saat Kaçta Doğrulanır. Ben pc de sıkıntı var sandım elym2 yi sildim ve siteden indiremeye çalıstım hata verdi o da düzelsin de indrebilelim
Kolay Gelsin..
peki
Kolay Gelsin..
Yöneticiler tarafından bilgilendirme yapılana dek ne kadar süreceği hakkında bilgi yok. En kısa sürede bilgilendirme yaparlar..
Sabırlı olalım, Elym2 kapandı vs vs galyana gelmeyelim. Yapacağımız tek şey beklemek
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)