Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Kurulum | FreeBsd Ve Mysql Kurulum | Files Ve Site Editleme | Ve Daha Fazlası

Eray AYAZ

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
20
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 17 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar , Forumda Yeni Olabilirim Fakat Metin2 Sektöründe Eskilerden Kalmayım . Neyse Konumuza Geçelim ;

Adım Eray 19 Yaşındayım Lise Son Sınıf Otomasyon Öğrencisiyim Metin2 Sektöründe Yeniliği Çok Seviyorum , Yeni Quest , Yeni Login , Yeni Şehir Görünümü Vs . Fileslerde Abartı Olmadıkça Yenilik Kullanırım .

Daha Önce Çalıştığım Firmalar : Herhangi Bir Firmada Çalışmadım Fakat Kendi Makine mi Alıp Kendimi Geliştirdim.

Yaşadığım Yer : Kocaeli / Gebze

Firmaya Hangi Konuda Destek Verebilirim :

- WmVare FreeBsd Ve Mysql Kurulumu

- Sorunsuz Putty Script Kodlama

- Metin2 Files Ve Site Panel (Market , Ticket , Forum Dahil) Kurulum = Max 40 Dakika.

- Özel Map Tasarımı Ve Server Filese Ekleme .

- CPanel Kullanımı Domaine Hosting Vermek .

- Pack Editleme vs.

- Packı İstenilen Şekilde Editler, Mini - Full Pack Yapabilir, Otopack Kurabilirim.

- Server Formatlama, Serverdeki Sorunları Çözme, Yeni Files Kurulumu vb. Yapabilirim.

-
Yeni Çıkmış Map, İtem, Event, Quest vb. Hertürlü Yeniliği Serverlere Ekleyebilirim.

- Müşterilerle Konuşma Tarzım Gayet Saygılı ve Düzgündür.

- Whmcs Ticket Sistemi ve Livezilla daha önce kullandığım ve bilgili olduğum sistemlerdir.

Beklentiler :

- Sizin Taktriniz -

İletisim :

Son düzenleme:
Konum Günceldir .

Konum Günceldir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri