Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Metin2 client dosyasını nasıl editlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan luqqa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 478

luqqa

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

sunucuya files dosyasını kurdum ama o sunucuya bağlanmak için clienti nasıl oluşturacağım yada client dosyasının neresini nasıl editlemem gerekiyor?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dostum merhaba
ilk olarak unepk veya externeus programlarından birini indir(externeus u öneririm)
daha sonra root.epk dosyasını bu program vasıtası ile aç
aynı rar arşiv gibi bunların mantığı açtıgın dosyaların içinde serverinfo.py yi bul
not defteri veya notepad++ veya o tarz bir programla düzenle
içinde gördüğün ip leri kendi serverinin ip leri ile değiştir.(hamachi networküne bagladıysan hamachi ip ni yaz köprü baglantı yaptıysan makinaya atadığın ip yi)
en son dosyayı kaydet ve çıkarttıgın dosyaları root.eix - epk olarak tekrar paketle
packin içine at. oyun kurulumu ve anlattıgım adımları doğru yaptıysan sıkıntı çıkmıycaktır.
başka sorun çıkarsa yaz yardımcı olmaya çalışırım tekrar

Dostum merhaba
ilk olarak unepk veya externeus programlarından birini indir(externeus u öneririm)
daha sonra root.epk dosyasını bu program vasıtası ile aç
aynı rar arşiv gibi bunların mantığı açtıgın dosyaların içinde serverinfo.py yi bul
not defteri veya notepad++ veya o tarz bir programla düzenle
içinde gördüğün ip leri kendi serverinin ip leri ile değiştir.(hamachi networküne bagladıysan hamachi ip ni yaz köprü baglantı yaptıysan makinaya atadığın ip yi)
en son dosyayı kaydet ve çıkarttıgın dosyaları root.eix - epk olarak tekrar paketle
packin içine at. oyun kurulumu ve anlattıgım adımları doğru yaptıysan sıkıntı çıkmıycaktır.
başka sorun çıkarsa yaz yardımcı olmaya çalışırım tekrar

tüm o şekilde yaptım açtığım zaman siyah ekranda takılıyor.

Kullandığım files ve pack şu konuda yer alan : http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/3162190-blackforce-maxmi-tr-server-files-36-a.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri