Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı gr2 model dosyasını fbx çevirme

Ahmetsoylu

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1h 8m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
2
MmoLira
125
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şimdi şöyle ki kafamda bir plan var ve bana düz metin2 oyunundaki silahlar, yapılar ve zırhlar lazım. .epk dosyasını açabiliyorum modeli de görüntüleyebiliyorum oraya kadar sorun yok ama bu model dosyası gr2 formatında ben bunu fbx yapmam gerekiyor yani bunu nasıl dönüştürebilirim bulamadım bir türlü yolunu.

Noesis ve Blender uygulamalarını denedim. Bir arkadaşımız gr2toFbx diye bir dönüştürücüyü kendi yapmış onu da denedim. fakat Noesis direkt olarak modeli açmıyor göremiyor anlamıyor onun model olduğunu. arkadaşımızın yaptığı dönüştürücü de donuyor. Konuyu yapay zeka ile hasbihal edince bana bu gr2 dosyalarının şifreli olduğunu ve bu sebeple dönüştürücü programların bu sebeple çalışmadığını söyledi. Ne yapmamı önerirsiniz düşük poly ve istediğim atmosferi yakalamak için metin2 oyunundaki modelleri istiyorum nasıl alabilirim?

Bu konuda karakterler FBX'e çevrilmiş, belki nasıl yapıldığını paylaşım sahibinden öğrenebilirsin.

sorununuz halen devam ediyorsa bana yazabilirsiniz nasıl dönüşüm yapılacağını anlatabilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri