O kadar eski client hakkında bilgim yok ama maalesef kurcalaman gerekir senin root ile yeni bir rootu kodlarını vs. .exe ile alakalıysa zaten yapacak birşey yok
2 sıkıntısı var işte ya
bi renk sonuru bide indexe * vs vs * yazdıgımda işlemiyor d:/ymir work/vs/ altınada packın ismini yazıyorm yine olmuyor olmuyor biraz zorlayacak ama ilkleri başarıcam.Minimap kapanınca görünmüyo diye paylaştım yoksa bi özelliği yok normal bişeyyerli organik yapım fırından yeni çıktı
![]()
birde server ismi ve chnin renk kodunu atar mısın bende vardı silinmiş O kadar eskilerle uğraşcağına source ile yapsan daha kolay2 sıkıntısı var işte yabi renk sonuru bide indexe * vs vs * yazdıgımda işlemiyor d:/ymir work/vs/ altınada packın ismini yazıyorm yine olmuyor olmuyor biraz zorlayacak ama ilkleri başarıcam.

Minimap kapanınca görünmüyo diye paylaştım yoksa bi özelliği yok normal bişey![]()
o yüzden oldukca kullanışlı ekranda hyvan gibi yer kaplamıyo işte

Minimap kapanınca görünmüyo diye paylaştım yoksa bi özelliği yok normal bişeybirde server ismi ve chnin renk kodunu atar mısın bende vardı silinmiş
O kadar eskilerle uğraşcağına source ile yapsan daha kolay![]()
biliyorm sourceden sadece bi pazarı market şekline girmeden kurma olayını yapıp clientten server sideden gerkesizleri kaldrp exeden lvli kaldırıp yapılabilr ama bi bildigimiz var

Üstte ki yorumumu tekrar oku editlerken ışık hızında yazmışsıno yüzden oldukca kullanışlı ekranda hyvan gibi yer kaplamıyo işte![]()

Hakkında hayırlısı olsun umarım başarırsınbiliyorm sourceden sadece bi pazarı market şekline girmeden kurma olayını yapıp clientten server sideden gerkesizleri kaldrp exeden lvli kaldırıp yapılabilr ama bi bildigimiz var![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)