Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

item_proto.txt editleme

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan rakonda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bildiğiniz üzere bazı server fileslerde navicattan ayarları kaydetsek bile kaydolmuyor filezillamızaki item_proto.txt dosyası diye bir sorun var onu nasıl editleye biliriz bir yardımıcı olursanız sevinirim :)
 
Navicatten item_proto 'yu açıp karşılaştırırsanız, çokta farklı değil aslında editlemek. Sadece .txt'de bazı yerlerde sayı yerine ITEM_QUEST, ITEM_NONE gibi terimler kullanılıyor.

antiflag yerini kontrol edip düzenlerseniz, item_proto.txt ile Navicat'teki hali aynı sırada. Sadece notepad ile düzeltip kaydedin, yeterli olur. Program gibi birşey arıyorsanız, bildiğim kadarıyla henüz yok. Manuel düzenlemelisiniz.

Yada txt_startup = 0 'ın çalıştığı vanilla game dosyalarını kullanabilir; kaynak kodlarını kullanarak kendi game dosyanızı oluşturabilirsiniz.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst