berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Kuzenimle Otostop Maceramız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CorpusTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 727
Merhabalar arkadaşlar sizlere kuzenim ile yaşadığımız bir otostop maceramı anlatıyım :rolleyes:

Olay Ankara’da başladı kuzenim bize gelmişti yaz tatilinde sıkılıyorduk dışarı çıktık karı kız peşinde koştuk biraz sonra bir sigara yaktık ve sohbet etmeye başladık.

Aramızdaki konuşma aynen bu şekildedir (Küfürler dâhil değil);

Ben: Otostop çekerek yolculuk yapanlar var biliyor musun la
· Kuzenim: Biliyoruz da olum Türkiye’de olmaz adamı yerler
· Ben: Yok, olum mal mısın niye yesinler biz yeriz onları
· Kuzen: La git işine

Dedikten sonra durdu ve tekrar konuşmaya başladı

· Aslında güzel fikir ve kuzen aklıma yattı ha
· Ciddi misin la?
· Evet, vallahi denesek mi acaba kuzen ne dersin?
· Olur, kuzen deneysek vallahi heyecanlı olur

Dedikten sonra eve geçtik ve çantamıza eşyalarımızı aldık bir miktarda paramız var yarı yolda falan kalırsak otobüse binelim diye düştük oto yola bekliyoruz bir iki kez el kaldırdık sıra ile durduruyoruz ama 19 plaka arabaları durdurmaya özen gösteriyordum bir kamyon yanaştı ve kapıyı açtı

· Kamyoncu dayı: Gençler hayırdır?
· Ben: Vallahi hayır abi köyümüze gidecez
· Kamyoncu Dayı: Neresi köyünüz?
· Ben: Çorum
(kuzenim gülme krizine girdi)
Gençler atlayın götüreyim isterseniz
Dedi ve telefonla konuşuyor gibi yapıp kuzenimle tekrar konuştum ne yapalım diye atlayalım dedi bindik artık gidiyoruz adamın adı Mehmet’miş 5 çocuğu varmış 15 senedir şoförlük yapıyormuş özel bir firmada sonra sohbet koyulaştı karı kız mevzularına geldi olay (ben kuzene çaktırmadan kapatalım gibisinden işaret ettim) kapandı konu yoksa sıkıntı çıkabilirdi. Sonra başladık memleket siyaset falan yaptık biraz sungurluda bıraktı bizi ama köyümüze daha vardı yol başka bir çözüm bulmamız lazımdı

Kuzenimde dedi ki ;

napan biliyon mu?
· Napalım kuzen
· Yürüyelim bence 15 dakika sürmez bizim buradan köye gitmemiz
· Yok, lan sürer manyakmısın 2-3 saatte anca gideriz
· Yok, be kuzen sohbet ede ede gideriz
· Tamam lan

Dedim ve düştük gene yola saat 5 falan olmuştu ama biz daha yolu yarılayamadık hava kararmaya başlıyordu ben hafiften yusufladım ve kuzene dedim ki

· Kuzen vallahi karanlık basarsa b-ku yeriz
· Yok, be olum bıçak falan var yanımda
Dedik ve devam ettik sonumuz nolucaktı acaba sonra 2 saat sonra köyün alt girişine ulaştık ama saat 19.30 falandı fena karanlık bastırdı mahalleden geçerken köpekler kovaladı bizi ben sağ yoldan kuzenim sol yoldan kaçtık bir baktım kuzenim bağırıyor noldu falan bir baktım tezeklerin içine düşmüş duvardan atlayınca beni aldı bir gülme ölü cem gülmekten neyse onu oradan aldım eve gidiyoruz amcamlara doğru gittik bir yıkandı bu sonra 2 gün orada kaldık ve daha değişik maceralar yaşadık.

Biraz zaman geçsin part 2 ile sizlerle olucam arkadaşlar :D

NOT : microsoft word üzerinde yazıp buraya yapıştırdım arkadaşlar.

Okul evimden 3-5 km uzaklıkta arada yağmur yağarsa otobüs beklemek yerine bende yapıyorum otostop :)
Elde defter kitap vs olursa duruyorlar zaten yol üniversitenin yolu olduğundan anlıyorlar öğrenci olduğumuzu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri