Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar galiba daha önce paylaşılmıştı Rina Mt2 paneli elinde olan link versin lütfen.
site linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Scripti tasarlayan kimse onu bulmalısın kendisi barki izin vermez bu yüzden server sahibi ile iletişime geçerek tasarımcı ile iletişime geçebileceğiz bir adresini versin konuşun aksi taktir'de paylaşılması yasaktır.
Scripti tasarlıyan kendisi mi ? veya scripti satmaya yetkisi var mı ? yoksa paylaşmanız ve satmanız yasak ve suçtur unutmayın.
Scripti tasarlayan kimse onu bulmalısın kendisi barki izin vermez bu yüzden server sahibi ile iletişime geçerek tasarımcı ile iletişime geçebileceğiz bir adresini versin konuşun aksi taktir'de paylaşılması yasaktır.
Scripti tasarlıyan kendisi mi ? veya scripti satmaya yetkisi var mı ? yoksa paylaşmanız ve satmanız yasak ve suçtur unutmayın.
telif hakkı varmı peki onuda araştırdınmı
Kullanan yer :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ekinosmt2 :
rinamt2 :
araştırmadan direk ön yargıda bulunmayın buda benden tavsiye olsun

iyi forumlar .
telif hakkı varmı peki onuda araştırdınmı![]()
Kullanan yer :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ekinosmt2 :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
rinamt2 :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
araştırmadan direk ön yargıda bulunmayın buda benden tavsiye olsun
iyi forumlar .
ben telif hakkı var gibi bir şey söylemedim sadece scriptin kullanıldığı serverler'den biriyle iletişime geçerek telif hakkı var mı yok mu tasarlayan kişi'nin izni var mı yokmu araştırsın dedim sizde bir yorum yapma'dan önce iyice okuyun.
ben telif hakkı var gibi bir şey söylemedim sadece scriptin kullanıldığı serverler'den biriyle iletişime geçerek telif hakkı var mı yok mu tasarlayan kişi'nin izni var mı yokmu araştırsın dedim sizde bir yorum yapma'dan önce iyice okuyun.
telif hakkı var diye bişey dedin demedim zaten
sadece o fotolara bakarsan anlarsın scripti tasarlayan diye bişeyde yok . script dediğin 2012 2013 panel bulup bir yerden kullanmışlar o kadar
satış yapmanız yasaktır demişsiniz satışını yapan biziz . eğer telif hakkını gösterirse yapmayız bu kadar basit biz panelleri satmadan hangi paneli satacaksak araştırıp php sürümümüze geçirip satış yapıyoruz 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)