Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O hesap benim degil ve istedigini yazabilir bende istedigimi yazdım fakat olayı tartışmaya götürmek isterseniz skype gelirsiniz ayarı veririz gidersiniz tmmo sizin gibiler doldugundan beri foruma giresim gelmiyor her girdigimde bildirim geliyor hep yazıcak birşey buluyorsunuz biraz icraat sizin o kadar yazdıklarınızdan sonra size yapacak cok seyim var fakat yapmıyorum cunku buna degmezsiniz.
Diff Yazmayı Kim Öğretti Acaba Sana
Bana Burada İcraattan Bahsetme 
Teşekkür ederiz arkadaşım şimdi hazır dosyalar yerine nasıl yapıldığı anlatsanız daha iyi çünkü örneğin ben o dosyada bir degişiklik yaptıysam sizinkiyle değiştiremem
Yada log.cpp den tamamen silmek yerine // koyarak devre dışı bıraksaydınız
Yada log.cpp den tamamen silmek yerine // koyarak devre dışı bıraksaydınız
Son düzenleme:
Diff Yazmayı Kim Öğretti Acaba SanaBana Burada İcraattan Bahsetme
![]()
Bora Hiçbirşey Öğretmedin Kardeşim Aksine Öğrenmemem İçin Elinden Geleni Yaptın. Kendim Kurcalaya Kurcalaya Öğrendim Kendinde Söyledin Kurcalayarak Öğrenmek Gerekir Diye. Sadece İcraat Diyorum Kardeşim Son Postumdur İyi Forumlar.
Daha demin benim o hesap demedim mi sen ne kadar yalancısın inanamıyorum![]()
Ben Bora Değilim 2 Hesaptan Birden Yorum Atıyım O Video Benim Skype Ekranımdan Çekildiğini Söyledim. Casuscrazy Kardeşim Allah Aşkına Birşey Yapta Göster Hiçbirşey Bilmiyorsun Konuşmaya Gelince Çok Konuşuyorsun Be Kardeşim Azıcık İcraat Benim Konuma VIP Area'dan alıntı v.s dedin madem alıntı sende yap bakayım neden hala yapamadın anca boş konuş bundan sonra size post atmıyıcağım kimin ne olduğunu ne yapabileceğini biliyorum beni kandıramazsınız !
Ben Bora Değilim 2 Hesaptan Birden Yorum Atıyım O Video Benim Skype Ekranımdan Çekildiğini Söyledim. Casuscrazy Kardeşim Allah Aşkına Birşey Yapta Göster Hiçbirşey Bilmiyorsun Konuşmaya Gelince Çok Konuşuyorsun Be Kardeşim Azıcık İcraat Benim Konuma VIP Area'dan alıntı v.s dedin madem alıntı sende yap bakayım neden hala yapamadın anca boş konuş bundan sonra size post atmıyıcağım kimin ne olduğunu ne yapabileceğini biliyorum beni kandıramazsınız !
Valla bana post atmaman işime gelir. Muhattap olmayalım yani.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...