Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamın Aleykum Arkadaşlar .
40K Açık Kaynak Kodlarını Kullanan Bazı Arkadaşların Sıkıntı Çektiğini Duydum , Bu Konu Hakkında 15 Dakikalık Bir Çalışma Yaptım .
Mysql Şişiren Tabloları Durdurur ( LOG )
Bize Yararı Ne Olacak Bunun ?
" Serverinizin Performansını %90 Arttıracaktır Sürekli Bakıma Almak Zorunda Kalmayacaksınız . "
Kurulum ;
Aşağıdaki Dosya İndirilir sourceadi/game/src Bölümüne Atılır .
Ardından Game Dosyanızı BUILD Edin.
İndir ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Neden Millete Açıkca Kodu Vermiyorsun Ayrıca Çok Zor Birşey Değil
Tablonun İçeriğine Gelip
Kod:
return false;
Yazıp Tablonun İçeriğini Silmeniz Yeterli

Neden Millete Açıkca Kodu Vermiyorsun Ayrıca Çok Zor Birşey DeğilTablonun İçeriğine Gelip
Kod:return false;
Yazıp Tablonun İçeriğini Silmeniz Yeterli![]()
YAPTA Compile Ederken Hata Versin
Sadece İçeriği Sildim .
Son düzenleme:
YAPTA Compile Ederken Hata Versin![]()
Sadece İçeriği Sildim .
Ben Bir Hata Yaşamadım
Neyse Daha Fazla Yorum Atmıyıcam Gerek Yok.Abim O Kestiğim Ablanın Kafasıydı .
Azıcık Adam Olmaya Çalışıcaksın ama Azıcık Sana KArdeşim Dedim Geldin Birden Skypeden Küfür Ettin Sana Dedimki Küfürde ETmiş Olsan Kapım Sana Herzaman Açık Fakat Bu Yaptıklarından Sonra Sana Birşey Demiyorum Kardeşim KEndinin Ne Olduğunu Belli Ediyorsun. Ayrıca Yüzümü Gizlemek İstesem Herşeyim Fake Olurdu. Daha Başka Birşey Demiyicem SAna Ben Senin Gibi Olsaydım Telefon Numarana Kadar Herşeyini DAğıtırdım Millete Ama Seninle Benim Aramdaki Fark Bu Eğer Azıcık Gururn Varsa Fake HEsap Açıp Beni Veya Özcan'ı Arkadaş Ekleyip Sorular Sormazsın.
Azıcık Adam Olmaya Çalışıcaksın ama Azıcık Sana KArdeşim Dedim Geldin Birden Skypeden Küfür Ettin Sana Dedimki Küfürde ETmiş Olsan Kapım Sana Herzaman Açık Fakat Bu Yaptıklarından Sonra Sana Birşey Demiyorum Kardeşim KEndinin Ne Olduğunu Belli Ediyorsun. Ayrıca Yüzümü Gizlemek İstesem Herşeyim Fake Olurdu. Daha Başka Birşey Demiyicem SAna Ben Senin Gibi Olsaydım Telefon Numarana Kadar Herşeyini DAğıtırdım Millete Ama Seninle Benim Aramdaki Fark Bu Eğer Azıcık Gururn Varsa Fake HEsap Açıp Beni Veya Özcan'ı Arkadaş Ekleyip Sorular Sormazsın.
Gelip Bulaşmak Kapının Açık Olduğu Anlamına Gelmiyor . Burda Bana Sofilik Oynama .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...