mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hunk Serveri Yavas yavas bitiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doludizgin2834
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

oyuncu sayısı gıt gıde dustugu ıcın bende bıraktım arkadaslar baska serverde oynuyorum 65 donusumlerını acmamakla ısrarlılar hayırlısı neyse o olsun artık nedıyelım hakkınızı helal edın a.e.o beyler:ka19:

Eventlerin,Etkinliklerin benle bir ilgisi yok ben yine girip yaparım fark etmez benim için fakat bana söylenen belli işlemlerden dolayı etkinlik yapılmaması.O işlemler bittikten sonra yine etkinlikleri yaparım tek sıkıntısı etkinlik ise fakat senin yazdığına bakılırsa tek sıkıntı etkinlik değil.Tek sıkıntı etkinlik ise oradan girip yazacağım bir kod oda canın sağ olsun bir sorun değil ama işte sadece benle biten bir şey değil.

İyi oyunlar..

Son düzenleme:
Eventlerin,Etkinliklerin benle bir ilgisi yok ben yine girip yaparım fark etmez benim için fakat bana söylenen belli işlemlerden dolayı etkinlik yapılmaması.O işlemler bittikten sonra yine etkinlikleri yaparım tek sıkıntısı etkinlik ise fakat senin yazdığına bakılırsa tek sıkıntı etkinlik değil.Tek sıkıntı etkinlik ise oradan girip yazacağım bir kod oda canın sağ olsun bir sorun değil ama işte sadece benle biten bir şey değil.

İyi oyunlar..
@bufeci; Etkinlikten ziyade Hunk ile ilgilenildiğini hissetirmekten bahsetmiş 'söylenen bell işlemlerden' haliyle haberimiz yok
Bu işlemlere diğer svler dahil mi onuda pek bilemiyoruz Hunk ilgilendiriyor bizi

İlgilenmekten kasıt nedir? Atılan ticketlara işlem uygulanması 'panel arızalı' bu cümleye inancım yok
Hunk'u sömüren 65 dönüşümünün tekrar aktif edilmesi yahut user artışına karşılık bir çaba gösterilmesi şart
Her geçen gün 1 user kaybediyoruz sabit oyuncularla oyun oynamaktan usandık

Gel gelelim 65 dönüşümü açılmaz 80 sabit diyorsanız bunu başta yapacaktınız

Oyuncu mantığıyla konuya bakarsanız hangi yönetici bir oyuna üye olsa 65 silahı çeviremeyip
başkalarında çift yarı görünce haliyle oyuna üye olmaz siler ki diğer yeni başlayan kardeşlerde bunu yapıyor

Yapılan bakımların biraz daha geleceğe dönük düşünülmesi gerek,
Eskiden balık eventında tutulan +9 taşlı kemerlerin ( Artık o eventler yok yeni üyelere )
Ne denli adaletsizlik söz etmeye hacet yok,(10 yarı insan efsunlu) saç stilleri vs.
Sözü edilecek çok adaletsizlik varda sizlere güveniyoruz.Hunk'u canlandırmanız dileğiyle selametle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri