mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Hunk Serveri Yavas yavas bitiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doludizgin2834
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hunk serverinde parmakla sayılacak kadar oyuncu kaldı ilerleyen zamanlarda belki hic kalmayacak @Shorty ; @erdemaa ; eskiden bolca eventler, etkinlikler vs.vs. faaliyetler olurdu şimdi neden yok acaba ?

Pidge ve Keith de cok user kaybetti ama Hunk'un ilk acıldıgı zamanla simdiki zaman arasında ki fark içler acısı bu kadar bakim yaptıgınız yeter arada bir girip etkinlik yapın.Yeni lonca sistemi savaş bölgeleri vs.vs. getirdiniz ama Hunk serverinde aktif lonca 1-2 tane kaldı onlarda gittikce zevk almamaya baslıcaklar.O kadar GM vardı 5-6 ay serverlerde etkimlık oluyordu en azından şimdi onlarda gitti serverler çökuste denebilir.Biraz sunuculara sahip cıkın artık oyuncu kalmıcak böyle giderse.
@DN Angel ; @qecekondu06 ; @Drowzee ;

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sadece hunk değil. Pidgede aynı durumda nufüs azalıyor.:l04: Pidge'de rastladığım bazı sorunları ve önerilerimi yazacağım.

1- Catacomb aktif değil.
2- Exp sorunu var. Exp artıyor ardından bi anda sıfırlanıyor, bazende hiç gelmiyor (Bu sorun bazı bölgelerde var).
3- Bunu bir öneri olarak yazıyorum neden kaldırıldı bilmiyorum ama nesne markete 105 silahlarının koyulması gerekli veya 105 silahları dönüşümle elde edilmesi gerekli diye düşünüyorum.
4- Önceden her bayrakta bir taş vardı hp delici kritik vs. arttırıyordu bayrağa göre değişiyordu bu özellikler. O taşların geri gelmesini öneririm çünkü 1 karekteri 10-15 karekter yatıramıyor o taşlar eklenip 10-15 atak arttırma gibi birşey sağlanırsa yararlı olacağını düşünüyorum.
5- Derece ödülünün level sınırı 110 kalkıcak denildi fakat olmadı bence o kadar kolaylaştırmaya gerek yok bu konuyu level 105 e düşürülebilir.
6- Işınlanırken, karekter değiştirirken oyun kapanıyor ve karşımıza ?????? bu şekilde bir hata ile karşılaşıyoruz.
7-Kristal oda açıldı iyi güzel fakat mavi ejderhadan kayda değer hiç bir eşya elde edemiyoruz. Etrafındaki metinler sadece belirli saatlerde olan binek eventi için yarıyor. Mavi ejderhayı daha güçlü yapıp içinede oyunda satılabilecek kullanılabilecek her hangi birşey koyabilirsiniz. Örneğin 105 silahları dönüşümle elde edilsin onun dönüştürme ve + basma itemleri mavi ejderhadan elde edilebilir olsa hiçte kötü olmaz. Aynı şekilde örümcek baroneste etkisiz eleman.
8- Eventler arttırılmalı.

Umarım bu yazdıklarımın görülmesi ve uygunlanması temennisiyle. Sizinde bildiğiniz sorunları ve güzel önerilerinizi bekliyorum yazdıklarım için yorumlar açıktır. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Hoşçakalın...
Eventlerin,Etkinliklerin benle bir ilgisi yok ben yine girip yaparım fark etmez benim için fakat bana söylenen belli işlemlerden dolayı etkinlik yapılmaması.O işlemler bittikten sonra yine etkinlikleri yaparım tek sıkıntısı etkinlik ise fakat senin yazdığına bakılırsa tek sıkıntı etkinlik değil.Tek sıkıntı etkinlik ise oradan girip yazacağım bir kod oda canın sağ olsun bir sorun değil ama işte sadece benle biten bir şey değil.

İyi oyunlar..
@bufeci; Etkinlikten ziyade Hunk ile ilgilenildiğini hissetirmekten bahsetmiş 'söylenen bell işlemlerden' haliyle haberimiz yok
Bu işlemlere diğer svler dahil mi onuda pek bilemiyoruz Hunk ilgilendiriyor bizi

İlgilenmekten kasıt nedir? Atılan ticketlara işlem uygulanması 'panel arızalı' bu cümleye inancım yok
Hunk'u sömüren 65 dönüşümünün tekrar aktif edilmesi yahut user artışına karşılık bir çaba gösterilmesi şart
Her geçen gün 1 user kaybediyoruz sabit oyuncularla oyun oynamaktan usandık

Gel gelelim 65 dönüşümü açılmaz 80 sabit diyorsanız bunu başta yapacaktınız

Oyuncu mantığıyla konuya bakarsanız hangi yönetici bir oyuna üye olsa 65 silahı çeviremeyip
başkalarında çift yarı görünce haliyle oyuna üye olmaz siler ki diğer yeni başlayan kardeşlerde bunu yapıyor

Yapılan bakımların biraz daha geleceğe dönük düşünülmesi gerek,
Eskiden balık eventında tutulan +9 taşlı kemerlerin ( Artık o eventler yok yeni üyelere )
Ne denli adaletsizlik söz etmeye hacet yok,(10 yarı insan efsunlu) saç stilleri vs.
Sözü edilecek çok adaletsizlik varda sizlere güveniyoruz.Hunk'u canlandırmanız dileğiyle selametle
@erdemaa Benim Söz etmek istediğim.Sv le biraz daha fazla ilgilenin.Event yapsanız bile katılmayız biz bazı 105 ler olarak. Ama düşük levellere yaptıgınız zaman daaha cok hoşlarına gidip sv . e bağlılık hissi duyucaklar.Örnek vereyim.Bu son yaptıgınız güncellemelerle. 1 tane ful itemli carım gitti.girişi değiştirdigimde 0 lwl olarak gösterdi.Tıklayınca ise mavicix die car actı kendi kendinee. ve hiçbir item yok. Ve sadece bana olan birşey degil bu. Biraz oyuna girseniz cogu carın aşagıda sövdügü ve Mavicix diye başlayip hep aynı hiclerle olarak görürsünüz zaten.Yeni ıplarda cogu arkdaşlar carını kaybetti.Bende dahil olmak üzere.Tickette ise yardımcı dahi olunmadı acıklayarak yazmaama rağmen.Bizim sizden istediğimiz şey madem ofis acip daha iyi bi hizmet sunucaz sizlere sözünüzü veriyorsunuz bizde size kristal cekip elimizden geldigince yardmcı olmaya calısıoruz.Lütfen sizde biraz olsun artık bizi duyun.Bizi işitin.Biz gercekten yeni üyeler istiyoruz hep aynı nicklerle savaşmaktan görmekten bıktık.Gün geldikce azalıyoruz azalıyoruz.Bırakıcaz die tehtit veya söylenişte bulunmuoruz.Ama adam kalmayınca bizde kalmamızın bi anlamı kalmaz.Kimse kimseye muhtac degil sonucta Herkez eşit.Sadece siz bu oyunu kurdugunuz icin bizde Player oldugumuz icin Size göre.Sadece güzel bi oyun güzel bi eylence istiyoruz hepsi bu.Sorunsuz. Tesekkürler.
Oyuncu pek kalmadı diye boşvermek bence sacma oluyor. Her 1 car 1 insan demek ve siz bizi madur bırakıp ta köşenize gecip sadece oturup sv'nin cöküşünü izliyorsunuz.Event yapmanız 10 dakka bile almıcakken siz bize konuşucak konular bırakıyorsunuz.Artık sayılı 105 var.elle sayıcak kadar az kaldı denilebilir.Eskiden ölcüyordunuz hatırlarsınız.Mavide 1000.Kırmızı 250 sarı 150.vb die. Şimdi toplasanız eski sarı bayragın useri kadar bile yok. Pazar günü tatilken bile oyun bomboş.Savaş aktivite vb hiç bir türlü gelişim.yok.Gercekten aklınızdan gecenleri merak ediyorum.Oyunun cöküşünümü izliceksiniz,Yoksa gercekten bize daha iyi bir oyun mu saglicaksiniz.günde 1 kez bakım yapmaktan da vazgecin bence.Cünkü her yaptıgınızda Epic suraya gidip Dönüşümler acildimi acaba.Diye bakan insanlar var.Ve her tıkladıgında Hayal kırıklıgına uğrayan insanlar.Unutmayın kimse kimseden üstün değildir. Biran önce cözüm bulmanızı istiyoruz herşeye başli başına 1 gününüzü ayırmanızı.Ve geriye kalan her gününüzde 10 dakikacık. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri