mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Oranlar eski haline dönsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferhat312
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
yarın 3 de ofisde oluyom giremem gece ox var mı?
türkay abi bende pidgede oynuyodum çarımı bi arkadaş kurbanı olarak soydurdum öylesine başka sv lere felan baktım hiçbirisi elym2 gibi değil hiç bi gm senin gibi oyuncularla konuşmuyo sen cevap veriyosun bize şakalaşıyosun çok iyi birisin gerçekten tekrar başlamaya çalıştım ama efsun oranları çok düşük abi hiç bi efsun getiremedim pidgede efsun oranlarını yükseltsen hunk ve pidgeyi birleştirsen online sayısı cok olan güzel bi server çıkar ortaya bence bu efsun oran yükseltmesi ve hunk pidge birleşimini düşün abi

türkay abi bende pidgede oynuyodum çarımı bi arkadaş kurbanı olarak soydurdum öylesine başka sv lere felan baktım hiçbirisi elym2 gibi değil hiç bi gm senin gibi oyuncularla konuşmuyo sen cevap veriyosun bize şakalaşıyosun çok iyi birisin gerçekten tekrar başlamaya çalıştım ama efsun oranları çok düşük abi hiç bi efsun getiremedim pidgede efsun oranlarını yükseltsen hunk ve pidgeyi birleştirsen online sayısı cok olan güzel bi server çıkar ortaya bence bu efsun oran yükseltmesi ve hunk pidge birleşimini düşün abi

gm si kankam çokda güzel ilgileniyo oyuncularla da şakalaşıyo geçen geldi bugün cuma enseni kapa zaaa xd dedi kaçtı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri