HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oynuyom yarın 3 de gir ox var
yarın 3 de ofisde oluyom giremem gece ox var mı?
yarın 3 de ofisde oluyom giremem gece ox var mı?
yok gece yapmıyolar ben yazarım bidahaki ox ta girersin tek çarla girme kazık soruyo gme
türkay abi bende pidgede oynuyodum çarımı bi arkadaş kurbanı olarak soydurdum öylesine başka sv lere felan baktım hiçbirisi elym2 gibi değil hiç bi gm senin gibi oyuncularla konuşmuyo sen cevap veriyosun bize şakalaşıyosun çok iyi birisin gerçekten tekrar başlamaya çalıştım ama efsun oranları çok düşük abi hiç bi efsun getiremedim pidgede efsun oranlarını yükseltsen hunk ve pidgeyi birleştirsen online sayısı cok olan güzel bi server çıkar ortaya bence bu efsun oran yükseltmesi ve hunk pidge birleşimini düşün abiyarın 3 de ofisde oluyom giremem gece ox var mı?
türkay abi bende pidgede oynuyodum çarımı bi arkadaş kurbanı olarak soydurdum öylesine başka sv lere felan baktım hiçbirisi elym2 gibi değil hiç bi gm senin gibi oyuncularla konuşmuyo sen cevap veriyosun bize şakalaşıyosun çok iyi birisin gerçekten tekrar başlamaya çalıştım ama efsun oranları çok düşük abi hiç bi efsun getiremedim pidgede efsun oranlarını yükseltsen hunk ve pidgeyi birleştirsen online sayısı cok olan güzel bi server çıkar ortaya bence bu efsun oran yükseltmesi ve hunk pidge birleşimini düşün abi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
gm si kankam çokda güzel ilgileniyo oyuncularla da şakalaşıyo geçen geldi bugün cuma enseni kapa zaaa xd dedi kaçtı?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)