bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Wolfmanlı Server Files 5-Envater

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzhan052
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@casuscrazy; Senin Filesin Fakat Filesinin Konusu Kapandı Başka Birisi Paylaşabilir Nede Olsa Satışda Olan Bir Files Deil.

Nasıl haysiyetsiz adamsın sen. Benim filesim ve packta virüs var. Alıntı yapmadan bişey yapamazsınız siz zaten. Emek verip kendiniz yapamıyorsunuz alıntı yapmayın bari. Gerekirse kendim paylaşırım. Bunu düşünmek sana düşmüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar sorunu olan gelsin bana söylesin ben herşeyi yaparım @casuscrazy; senin filesin oldugunu biliyoruz exedeki vürüs vardı zararsız onardım onu sende kaldırmışsın millet yararlansın die ben paylaştım

oguzhan0522 skype adresim yardımcı olurum arkadaşlar isteyene kuramayana kurarım

hata söylerseniz gideririm.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nasıl haysiyetsiz adamsın sen. Benim filesim ve packta virüs var. Alıntı yapmadan bişey yapamazsınız siz zaten. Emek verip kendiniz yapamıyorsunuz alıntı yapmayın bari. Gerekirse kendim paylaşırım. Bunu düşünmek sana düşmüyor.
milletin acdırdgı konuyu kapatmakda sana düşmüyor madem öyle sorunsuz halini paylaş kendi filesim kendim paylaşırım diyorsan virüssüz halini paylaşabilirsin. eger paylaşmıcaksanda millete destek vermiceksende yorum bile atmana gerek yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri