- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 73
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Filesinizin linki gönderiniz.
Konuyu kapattım pack virüslü indirip kendiniz taratın isterseniz. Resimlere bakın benim filesim. Gerekirse kendim paylaşırım. Konu kilit lütfen.
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 73
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
@casuscrazy; Senin Filesin Fakat Filesinin Konusu Kapandı Başka Birisi Paylaşabilir Nede Olsa Satışda Olan Bir Files Deil.
Nasıl haysiyetsiz adamsın sen. Benim filesim ve packta virüs var. Alıntı yapmadan bişey yapamazsınız siz zaten. Emek verip kendiniz yapamıyorsunuz alıntı yapmayın bari. Gerekirse kendim paylaşırım. Bunu düşünmek sana düşmüyor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 125
- Online süresi
- 1d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 152
- DevLira
- 0
Arkadaşlar sorunu olan gelsin bana söylesin ben herşeyi yaparım @casuscrazy; senin filesin oldugunu biliyoruz exedeki vürüs vardı zararsız onardım onu sende kaldırmışsın millet yararlansın die ben paylaştım
oguzhan0522 skype adresim yardımcı olurum arkadaşlar isteyene kuramayana kurarım
hata söylerseniz gideririm.
oguzhan0522 skype adresim yardımcı olurum arkadaşlar isteyene kuramayana kurarım
hata söylerseniz gideririm.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 147
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
milletin acdırdgı konuyu kapatmakda sana düşmüyor madem öyle sorunsuz halini paylaş kendi filesim kendim paylaşırım diyorsan virüssüz halini paylaşabilirsin. eger paylaşmıcaksanda millete destek vermiceksende yorum bile atmana gerek yok..Nasıl haysiyetsiz adamsın sen. Benim filesim ve packta virüs var. Alıntı yapmadan bişey yapamazsınız siz zaten. Emek verip kendiniz yapamıyorsunuz alıntı yapmayın bari. Gerekirse kendim paylaşırım. Bunu düşünmek sana düşmüyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)