mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Haksızlık.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrekpln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 613
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuyla alakası olmayan birisinin videosu ile çarım kapatıldı halbuki adamın konudan haberi yok birşey bilmiyor tek çektiği video '' ayrı bi hırsızdır'' yazmam bu ama adam kabul etti desteğe attım resimleri cevap yok durduk yere ban yedim haksızlık oluyor bu itiraz ediyorum.
@Shorty; @erdemaa;

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Konuyla alakası olmayan konunun ne olduğunu bilmeyen arkadaş gidip video alıp atıyor. Ayrıca konusunda haklı olduğu halde ban yiyor yani en azından bir konuşulup ban yiyen arkadaşın haklı olduğunu ama orada yanlış kelime söylediğinden dolayı en fazla 2-3 gün ban yemesi gerekiyor o da bir kez daha söylemesin diye. Bence de haksızlık var. İlgilenilmesi gereken bir konu. :)
Konuyla alakası olmayan konunun ne olduğunu bilmeyen arkadaş gidip video alıp atıyor. Ayrıca konusunda haklı olduğu halde ban yiyor yani en azından bir konuşulup ban yiyen arkadaşın haklı olduğunu ama orada yanlış kelime söylediğinden dolayı en fazla 2-3 gün ban yemesi gerekiyor o da bir kez daha söylemesin diye. Bence de haksızlık var. İlgilenilmesi gereken bir konu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri