HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Atım Guncel Sevıyede Olmasına Rağmen Asker At Yapamıyorum (Sevıyesı 30)
Normalde 21Olunca Almam Gereklıydı Ancak Alamıyorum.
BAKINIZ:
Yanlıslıkmı Var Yoksa Bır Hatamı Acaba ?
Server: keilth
Normalde 21Olunca Almam Gereklıydı Ancak Alamıyorum.
BAKINIZ:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yanlıslıkmı Var Yoksa Bır Hatamı Acaba ?
Server: keilth
At seviyelerinde daha önceden oynama olduğundan dolayı 30 seviye olan at seviyeleri 21 e çekildi asker at almak isteyen oyuncular bunu madalyon ile yapabiliyorlar seninde atın şuanda 30 seviye değil 21 seviye atını çağırdığın zamanda bunu göreceksin atın asker değil zırhlı olarak gelecektir 3. binek dönüşümünü almak istiyor isen atının level'ini madalyon ile arttırmalısın
At seviyelerinde daha önceden oynama olduğundan dolayı 30 seviye olan at seviyeleri 21 e çekildi asker at almak isteyen oyuncular bunu madalyon ile yapabiliyorlar seninde atın şuanda 30 seviye değil 21 seviye atını çağırdığın zamanda bunu göreceksin atın asker değil zırhlı olarak gelecektir 3. binek dönüşümünü almak istiyor isen atının level'ini madalyon ile arttırmalısın
Madalyon Gorevını Nereden Yapıcagız? Gorevlerde Bulamadım Seyısde'de Benı Dınle Dıyor Kalıyor.
Madalyon Gorevını Nereden Yapıcagız? Gorevlerde Bulamadım Seyısde'de Benı Dınle Dıyor Kalıyor.
Madalyonun çantada hazır vaziyette; ata binip seyise gidecek olursan problem çözülecektir, dener misin..
Madalyonun çantada hazır vaziyette; ata binip seyise gidecek olursan problem çözülecektir, dener misin..
Bo Flan Oldur Dıyor Bu Nedır Acaba ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)