HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BUGUN BIR DEVILS CATOMP YAPAYIM DEDIM AMA SADECE DEMEKLE YETINDIM 10KERE DENEMEME RAGMEN BIR TURLU 2.KATA GIRIS YAPAMADIM
YANLISMI YAPIYORUM DEDIM BILGI EDINDIM AMA TAMAMEN DOGRU YAPDIGIMI GORDUM. Devıl Catompda Atahtarı Muhure Koyunca 2.kata Atmıyor Normalde Atması Gerekırdı.
BELKI SIZE OLUMSUZ GELEBILIR AMA BUNDAN 1 SENE ONCE xZeyn0 Admınımızle Bırlıkde Catompu Denemeye Cıkmısdık Bence Yıne Boyle Bır Eylem Olusturulmalı Hem Zevklı Olur Hemde Hataları Cozmemıze Yardımcı Olabılır Dıye Dusundum
Server : Keilth :
Video Lınk :
@DN Angel; @erdema; @admin;
YANLISMI YAPIYORUM DEDIM BILGI EDINDIM AMA TAMAMEN DOGRU YAPDIGIMI GORDUM. Devıl Catompda Atahtarı Muhure Koyunca 2.kata Atmıyor Normalde Atması Gerekırdı.
BELKI SIZE OLUMSUZ GELEBILIR AMA BUNDAN 1 SENE ONCE xZeyn0 Admınımızle Bırlıkde Catompu Denemeye Cıkmısdık Bence Yıne Boyle Bır Eylem Olusturulmalı Hem Zevklı Olur Hemde Hataları Cozmemıze Yardımcı Olabılır Dıye Dusundum
Server : Keilth :
Video Lınk :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@DN Angel; @erdema; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
sen hala yasıyor musunuz la hani oyunu bırakmıstın ban yedıgın ıcın ne cabuk gerı glmıssın 

sen hala yasıyor musunuz la hani oyunu bırakmıstın ban yedıgın ıcın ne cabuk gerı glmıssın![]()
Bır Ölürüz.Bin Diriliriz.