SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Sağlam Bilişim Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MyLorD4512
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 913

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Ben Sağlam Bir Bilişim Arıyorum Bakıyorum Ki Bütün Bilişimlerin Neredeyse Yarısının Filesleri Berbat Oluyorlar Kimileri Güvensiz Kimileri Kalitesiz Sağlam Saltanat Tipi Files Kurabilen Bilişim Arıyorum Ne Yazık Ki Genele Bakarsak Yarısı Destanın Filesini Kullanıyor Ve 1 Kodla Oyun Çöküyor Sağlam Bir Saltanat Tipi Filesli Bilişim Aranıyor

Bütcem ;
250 TL
Kaç GB :
4-5
Seçilecek Files :
Saltanat Tipi

Arkadaşlar İyi Yanıtlarınız Bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar Ben Sağlam Bir Bilişim Arıyorum Bakıyorum Ki Bütün Bilişimlerin Neredeyse Yarısının Filesleri Berbat Oluyorlar Kimileri Güvensiz Kimileri Kalitesiz Sağlam Saltanat Tipi Files Kurabilen Bilişim Arıyorum Ne Yazık Ki Genele Bakarsak Yarısı Destanın Filesini Kullanıyor Ve 1 Kodla Oyun Çöküyor Sağlam Bir Saltanat Tipi Filesli Bilişim Aranıyor

Bütcem ;
250 TL
Kaç GB :
4-5
Seçilecek Files :
Saltanat Tipi

Arkadaşlar İyi Yanıtlarınız Bekliyorum

Elimde şuan güzel bir files var. 40 k game sürümlü. Açıklar sıfır. Piyasada bulunan filesler değil. Şuan piyasada yok bu files. Dönüşümleri felan herşeyiyle ayarladık. Yalnız oyun düzenini ayarlıyoruz şuan. Geçmişten şimdiye kadar çıkan tüm silah , zırh ve takıların ekli olduğu bir files. Full packıyla beraber ortalama 140 mb pack boyutu mevcut. Yalnız 2 3 gün içerisinde aktif olacak bu files. Detaylı bilgi için sitemizden ticket atarak files durumunuda öğrenebilirsiniz.

Elimde şuan güzel bir files var. 40 k game sürümlü. Açıklar sıfır. Piyasada bulunan filesler değil. Şuan piyasada yok bu files. Dönüşümleri felan herşeyiyle ayarladık. Yalnız oyun düzenini ayarlıyoruz şuan. Geçmişten şimdiye kadar çıkan tüm silah , zırh ve takıların ekli olduğu bir files. Full packıyla beraber ortalama 140 mb pack boyutu mevcut. Yalnız 2 3 gün içerisinde aktif olacak bu files. Detaylı bilgi için sitemizden ticket atarak files durumunuda öğrenebilirsiniz.
Peki ...

Bilgilerimi Doğru Girdiğim Halde Üye Olurken TC Kimlik API: Bilgiler birbiriyle uyuşmuyor. Hatası Veriyor ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri