Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hunk serverindeki hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 602

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bi kaç gün önce hesap birleşimi yaptım normalde pidge serverinde oynuyorum ama hunk serverine ara sıra giriyorum. Birleşimi yaptım ama giriş yapmadım 2 gün önce oyuna girdim kendiliğinden isimsiz 0 lv bir karakter vardı hâla da var bkz: oyuna giriş yaptım ve sura karakteri vardı. girer girmez MrsPhreno' dan pm geldi kendisini tanımıyorum. galiba karakter onunmuş bende direk video aldım. olay bu büyük ihtimal hesap birleşiminden sonra oldu çünkü daha öncesinde hesabıma girdiğimde böyle bir karakter yoktu.

Şifreleri doğru olduğu halde kullanıcı adı / şifre sorunu yaşayanlar

adresinden
Kullanıcı adı / Şifre Sorunları

kategorisine ticket açsınlar lütfen. Bu kategoriyi az önce oluşturduk. Bu sorunu yaşayan arkadaşların problemlerini daha hızlı çözebilmek adına

Önemli not : İlgili kategori sadece şifre hatası alan oyuncularımız içindir, diğer konulu ticketların kendi kategorilerine açılması gerekiyor

Buraya yani desteğe girip Kullanıcı adı / Şifre Sorunları kategorisine talep aç.Senin şifreyle ilgili değil ancak ciddi ve birleşmeden kaynaklı bir sorun.Oraya talep atarsan daha hızlı yanıt alacaksın şuan da oradan destek veriyoruz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri