Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hunk serverindeki hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 602

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Birkaç gün önce server birleşimi yapmıştım. Bugün oyuna girdim ve hesabıma isimsiz yan karakter açılmıştı giriş yaptım ve sonrasını siz izleyin.

@Shorty

Son düzenleme:
Birkaç gün önce server birleşimi yapmıştım. Bugün oyuna girdim ve hesabıma isimsiz yan karakter açılmıştı giriş yaptım ve sonrasını siz izleyin.

@Shorty

Videon Gizlide İzlenmiyor Desteğe Ticket At

@erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Video izlemeden önce hata ile ilgili özet geçer misin ? Öyle video izlemeden önce bir fikrimiz de olmuş olur ve hatayı daha iyi kavramış oluruz.

Video izlemeden önce hata ile ilgili özet geçer misin ? Öyle video izlemeden önce bir fikrimiz de olmuş olur ve hatayı daha iyi kavramış oluruz.
bi kaç gün önce hesap birleşimi yaptım normalde pidge serverinde oynuyorum ama hunk serverine ara sıra giriyorum. Birleşimi yaptım ama giriş yapmadım 2 gün önce oyuna girdim kendiliğinden isimsiz 0 lv bir karakter vardı hâla da var bkz: oyuna giriş yaptım ve sura karakteri vardı. girer girmez MrsPhreno' dan pm geldi kendisini tanımıyorum. galiba karakter onunmuş bende direk video aldım. olay bu büyük ihtimal hesap birleşiminden sonra oldu çünkü daha öncesinde hesabıma girdiğimde böyle bir karakter yoktu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri