- Konular
- 45
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 79
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamun Aleykum. Ben No-ip destekli sabit ip server kurdum. Hiç birşeyde sıkıntı yok ben oyuna girebiliyorum gayet iyi. Mc set ile de girebiliyorum Diğer türlü serverinfo.py editleyip bir .exe ile de girebiliyorum. Simdi arkadaslar sorun ŞU:
SERVERİNFO.PY SİNİ EDİTLEDİĞİM MCSİZ .EXE Lİ PACKI ARKADAŞIMA ATIYORUM. ARKADAŞIM OYUNA BAĞLANABİLİYOR. FAKAT KARAKTER SEÇME BÖLÜMÜNDE KARAKTERİ SEÇİNCE TEKRAR BAŞA DÖNÜYOR İD SİFRE YAZDIGI YERE SIKINTI NEDİR BİLEN VARMI ?
3 GÜN SONRA Sıkıntı Neymiş Buldum.
Sabit İp İle Kurulan Serverlarda Mc Dışında Birşeyden Girmek İmkansızdır Demişler.
Ama Hiç Öyle Değilmiş. Şimdi Root.Epk Root.Eix Dosyalarını Editliyoruz.
Ama Oyuna Girişteki Mesela Atıyorum xxmt2 Diyelim xxmt2.exe ile giriyoruz mc siz exe yaptık.
Serverfilesimiz 2014 ' tü . Giriş Yaptıgımız exe 2011 . Bize Yeni Bir Exe Editleyici Lazım . Baskalarının Exe siyle girince karakter bölümünden sonra kullandıgımız kişinin serverine baglanmaya çalışıyor. bu yüzdende giriş saglanamıyor. Piyasada dağıtılan mcsiz exe yapmak programları genelde eski serverfileslera exe yapıyor bunu m2.bin dosyası ile yapıyor bize yeni serverfileslera uyumlu bir m2.bin olursa yani Resimdeki gösterdiğim exenin bin dosyası bulunursa bizde ip mizi exe ye gömüp oyuna rahatça girebiliriz.
Yaptıgım arastırmalar sonucu böyle bir kanı'ya vardım ve bundada haklıyım.Şimdi bize yeni serverfiles'lara uyumlu m2.bin dosyasını kim verecek
Tek sıkıntımız burası.????
BU EXE NİN M2.BİN DOSYASINI BULUP MCSİZ EXE YAPMAK PROGRAMIYLA RAHATCA İP MİZİ EXEYE KODLATABİLİRİZ. BEN HEX PROGRAMIYLA EXENİN İÇERİSİNE BAKTIM İP BULAMADIM DAHA DOGRUSU VARDIR AMA ÇOK KARIŞIK BU EXE NİN BİN DOSYASINI BİLEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA YORUM ATMALARI RİCA OLUNUR. HERŞEY HAZIR BİR TEK O KALDI ODA BULUNURSA COK ZOR BİR İŞİ BAŞARMIŞ SABİT İP DEN SUNUCUYLA KURULAN SERVER GİBİ SERVER KURMUŞ OLACAGIZ.

SERVERİNFO.PY SİNİ EDİTLEDİĞİM MCSİZ .EXE Lİ PACKI ARKADAŞIMA ATIYORUM. ARKADAŞIM OYUNA BAĞLANABİLİYOR. FAKAT KARAKTER SEÇME BÖLÜMÜNDE KARAKTERİ SEÇİNCE TEKRAR BAŞA DÖNÜYOR İD SİFRE YAZDIGI YERE SIKINTI NEDİR BİLEN VARMI ?
3 GÜN SONRA Sıkıntı Neymiş Buldum.
Sabit İp İle Kurulan Serverlarda Mc Dışında Birşeyden Girmek İmkansızdır Demişler.
Ama Hiç Öyle Değilmiş. Şimdi Root.Epk Root.Eix Dosyalarını Editliyoruz.
Ama Oyuna Girişteki Mesela Atıyorum xxmt2 Diyelim xxmt2.exe ile giriyoruz mc siz exe yaptık.
Serverfilesimiz 2014 ' tü . Giriş Yaptıgımız exe 2011 . Bize Yeni Bir Exe Editleyici Lazım . Baskalarının Exe siyle girince karakter bölümünden sonra kullandıgımız kişinin serverine baglanmaya çalışıyor. bu yüzdende giriş saglanamıyor. Piyasada dağıtılan mcsiz exe yapmak programları genelde eski serverfileslera exe yapıyor bunu m2.bin dosyası ile yapıyor bize yeni serverfileslera uyumlu bir m2.bin olursa yani Resimdeki gösterdiğim exenin bin dosyası bulunursa bizde ip mizi exe ye gömüp oyuna rahatça girebiliriz.
Yaptıgım arastırmalar sonucu böyle bir kanı'ya vardım ve bundada haklıyım.Şimdi bize yeni serverfiles'lara uyumlu m2.bin dosyasını kim verecek
Tek sıkıntımız burası.????BU EXE NİN M2.BİN DOSYASINI BULUP MCSİZ EXE YAPMAK PROGRAMIYLA RAHATCA İP MİZİ EXEYE KODLATABİLİRİZ. BEN HEX PROGRAMIYLA EXENİN İÇERİSİNE BAKTIM İP BULAMADIM DAHA DOGRUSU VARDIR AMA ÇOK KARIŞIK BU EXE NİN BİN DOSYASINI BİLEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA YORUM ATMALARI RİCA OLUNUR. HERŞEY HAZIR BİR TEK O KALDI ODA BULUNURSA COK ZOR BİR İŞİ BAŞARMIŞ SABİT İP DEN SUNUCUYLA KURULAN SERVER GİBİ SERVER KURMUŞ OLACAGIZ.

Son düzenleme: