berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

lEwiLDragoNl vs Jacobean

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EwiLDragoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

mete az forum gezin asgafasssgsg caglar bna pot verdi lan ne itemi verdim eline 10-8 caktim iteledim unutmki 10-4 10-8 5-0 yarin forumda ;) 10-8 olani sen surayi benden iyi orenemezsin caylak

caglar sana 3 kere potmu werdi ticten caglar bile kendi inkar etmiyor werdim diyor:ASD nasl bi potms bu 3 kerede ticarete sıgdı he :D olm ufuk byshura bile dedi item alıyor diye yanındaki adam dedi bnu daha ne konusuyosun sen :D git şurdan at kanıtın warsa buraya yoksa baska konuda baska konuyu konusup konuyu rezil etme hadi daha yazmam cewap

oy óldùmmmm gùlmektnnnnnn caglaara soralm la sen kimsin beni yenecen caglardan aldiysam nasi 10-4 kestin peki ? pis yalanci bukemedin eli öpûceksin mete hadi yarin bida kescem seni

Konumdan cık dışarı caglara dua et :D adam size item wermekten bıktı siz almaktan bıkmadınız bu çaglar oyunu bırakırsa ne olacak sizin haliniz ben blmyrm :D Varsa yendgne dair bşey at yoksa knusma cık başka konuya hadi glüm :)

Mete Konuya Cryssa yazmışsında benle yarın atıcaksın bence gösterişe gerek yok onu oraya yazarak ne yapmaya çalışmıssın anlamadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri