HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:ka19: 10 numarasın ancak sadece packlarla rootlarla olmadını sende biliyorsundur.Ben onları coktan packlardan kaldırdım. umitlendirme milleti.
İşin packle bitmediğini herkes bilir, sonuçta dosyalar doğru mu? doğru.Wolfman ekli mi packlerde? ekli.Sorun yokİş bir pack ile bitseydi herkes yapardı.

Birine garezim olduğu için yada sinir bozmak için paylaşmadım dosyalar kime ait bilemem Türk serverlerinden dosya kullanmadığım için çıkardım paylaşıyorum kullanan kullanır yanlış anlaşılmasınMaxmi G.o Hakediyorsun bunları cimri seni para göz. ellerine sağlık Vectors

6.skill lazım vectorr kardeşim konu süper kralsın herzamanki gibi gangster_rapper91@hotmail.com 6.skill elindeolan varsa eklesin
Unpack ile Exe içindeki Tüm Packları Elde Edebilirsiniz.
Tam Uyumluluk Asla Yapamazsınız Clienti içinden
Sökmek için Don Almak lazım
REKLAM KOKAN HAREKETLER
Tam Uyumluluk Asla Yapamazsınız Clienti içinden
Sökmek için Don Almak lazım

REKLAM KOKAN HAREKETLER
Paylaştığın dosyaların alt yapısı maxminin değil ellienin warez olan dosyaları, wolfmanın orjinaliyle uzaktan yakından alakası yok sadece benzer.Sen ne kadar anten bir herifsin ya maxmi ye skypeden yazarken bir şey yok buradada böyle arkasından konuş çocuktan farkın yok
maxmi nin dosyalarını zaten ben paylaştım dediğin laflara bak az adam ol delikanlı ol
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)