- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yetkililer kime ulasmam gerek yanlıs birlestirme yaptım düzeltemiyorum lütfen yardımcı olun
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Shorty; ticketlere bakarmısınz yanlıs birlestirme sonucu cara giris yapamıyorm yardımcı olun size zahmet..
Sayın Gm Yanlış Birleşim Yapıyorsunuz Kimse İlgilenmiyor Arkdaşımız Resmen Çarı Açılmıyor Biraz İlgilenin Lutfen O Kadar Emek Var o Çarda BoyLe SeSiz KaLarak oLmuyor Bi Çara BuLun Ticket Atıyoruz Takan Kimse Yok Oyuncularla BoyLemi İlgileniyorsnuz Gerekeni Yapın Lütfen Gereken Neyse Yapılsın EmekLer Boşuna Gidmesin İlgilenin Lütfen ....
gm abem yanliŞ yere bİrleŞtİrme yapmiŞtir sana zahmet İlgİlen rica ederİm
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yetkıler bı cvp versenız ıı olur bu konu cok karıstı bence bu ne mılet oyuna gıremıyor ne yapacagını bılmıyor ltfen acıl bı acıklama beklıyoruz !!!!!!:ka24:
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,508
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,514
- DevLira
- 0
Yetkililer kime ulasmam gerek yanlıs birlestirme yaptım düzeltemiyorum lütfen yardımcı olun
Konuyla ilgili desteğe ticket atınız
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)