YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

freebsd 7.2 metin 2 Kurulumu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sametsofu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 450

sametsofu

Level 4
TM Üye
Konular
60
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
42
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.
=ilk olarak freebsd 7.2 32 bit kurduğum sunucu kasamın özelliklerini yazmak istiyorum.
İşlemci=amd athlon ii x4 640 3.0 Ghz . Ram=Kingston 4+4 (8gb) 1600Mhz. HDD=samsung segate 7200 rpm 500 gb.Ekran kartı=Atı Radeon HD 7850 1 gb 256 bit. özellikleri temel olarak bu şekilde ayrıca sormak istediğiniz birşey olursa konuya mesaj olarak yazarsınız.Şimdi kurulumdan bahsedeyim.FreeBSD cd'sini bilgisayara takarak bootdan format atar gibi freebsd kurulumunu yaptım.Daha sonra local ip ayarlamasınıda yaparak, leptobum ile kasaya putty üzerinden bağlandım.
Port güncellemesini yaptım ve sorunsuz bir şekilde mysql 5.5.30 kurulumu yaptım.

şunuda belirtmek istiyorum,modemi açıp kapadiğimda ip adresim değiseceği için,statik ip satın aldım.Tek amacım kendi sunucumu evimde barındırmak.
Neyse konuyu dağitmayayım daha sonra putty üzerinden, maxmi 1.2.3 tr tipi filesini kurdum.local üzerinden hiçbir sıkıntı yok oyun takır takır çalışıyor.Teşekkürler maxmi.
Evet şimdi bu yaptığım çalışmaları dışarıya açma vakti.
Modeme, sunucu kasamın localde aldığı ip üzerinden 22,3306,80 ve oyunun root dosyasında bulunan giriş portu ve ch 1 portlarını açtım.Şunuda belirtmek istiyorum oyunda firewall kurulu ve sorunsuz çalışıyor.
Gelelim devlet meselesi haline gelmiş meseleye.Oyunun mini packını olusturdum,root lara statik ip adresimi yazdım.yani googleye 'myip' yazdığında çıkan ip.
Sonuç olarak dışarıdan(internet cafe) bu pack ile oyuna girmeyi denediğimde; 'KARAKTER EKRANINDAN GERİ ATIYOR' Evet sorun bu yardımlarınızı ve yorumlarınızı esirgemeyin.
Ben birsürü yöntem denedim bulamadım çözümünü, son olarak söyle bir fikrim var,rootlarda benim ip adresim yazıyor olabilir ama oyuna girerken kullandığımız exe. Farklı ip adresi üzerine kurulmuştur bu nedenle hata veriyor olabilir.

Son düzenleme:
Yorum yok mu? Bu sorunu çözmeliyiz arkadaşlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri