Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Source Build Etme (Hazır Src) & Sorularınız

Source Build Etme (Hazır Src) & Sorularınız 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 554
  • Görüntüleme Görüntüleme 156K
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bilmiyorum ben sadece share içindeki gamein ismini değiştiririm sen sakın gamei ch1 fln atmış olmayasın?

yok hocam okadar acemi değilim :)
o kısmı atlattım şimdi şu hatayı alıyorum hocam

şifre sıkıntısı varda kafamı toparlayamıyorum :)

Son düzenleme:
Server files bölümüne bak orda yoksa kılavuzlar ve nasıl yapılır bölümünde olması lazım :) VDI D:root Şifre:tyler GM Hesabı ID:tyler Şifre:durden

hocam sadece bomboş vdi miş bu sourceleri içinde yok sadece server files var :(

kotadı;18431115' Alıntı:
hocam sadece bomboş vdi miş bu sourceleri içinde yok sadece server files var :(

Hem bomboş vdı sourceleri içinde yok sadece files var diyorsun.İyi de arkadaşım sen uygun files istediğini söyledin ben sana önerdim game ve mysql yedeği alırsan elinde filesın olur :)

Daha önce yazdıkların mantıklı şeylerdi bu yüzden anlayışla karşılayıp cevap verdim.Burda yazdığın ise önce files önerilmesini isteyip ben önerdikten sonra vdı boş yazman :) VDI indirdim ama konuda source verilmemiş yazsaydın daha mantılı olurdu ki yorumları okusaydın source linkinin olduğunu görebilirdin :)

Hem bomboş vdı sourceleri içinde yok sadece files var diyorsun.İyi de arkadaşım sen uygun files istediğini söyledin ben sana önerdim game ve mysql yedeği alırsan elinde filesın olur :)

Daha önce yazdıkların mantıklı şeylerdi bu yüzden anlayışla karşılayıp cevap verdim.Burda yazdığın ise önce files önerilmesini isteyip ben önerdikten sonra vdı boş yazman :) VDI indirdim ama konuda source verilmemiş yazsaydın daha mantılı olurdu ki yorumları okusaydın source linkinin olduğunu görebilirdin :)

haklısınız hocam sadece files yüklü vdi verilmiş ben konuda source dahil dendiğini zannettim.
şimdi indiriyorum, pkei verdiğiniz source vdi deki maxmi 4.1 in o anki sourcelerimi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri