shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Source Build Etme (Hazır Src) & Sorularınız

Source Build Etme (Hazır Src) & Sorularınız 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 554
  • Görüntüleme Görüntüleme 156K
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bilmiyorum ben sadece share içindeki gamein ismini değiştiririm sen sakın gamei ch1 fln atmış olmayasın?

yok hocam okadar acemi değilim :)
o kısmı atlattım şimdi şu hatayı alıyorum hocam

şifre sıkıntısı varda kafamı toparlayamıyorum :)

Son düzenleme:
Server files bölümüne bak orda yoksa kılavuzlar ve nasıl yapılır bölümünde olması lazım :) VDI D:root Şifre:tyler GM Hesabı ID:tyler Şifre:durden

hocam sadece bomboş vdi miş bu sourceleri içinde yok sadece server files var :(

kotadı;18431115' Alıntı:
hocam sadece bomboş vdi miş bu sourceleri içinde yok sadece server files var :(

Hem bomboş vdı sourceleri içinde yok sadece files var diyorsun.İyi de arkadaşım sen uygun files istediğini söyledin ben sana önerdim game ve mysql yedeği alırsan elinde filesın olur :)

Daha önce yazdıkların mantıklı şeylerdi bu yüzden anlayışla karşılayıp cevap verdim.Burda yazdığın ise önce files önerilmesini isteyip ben önerdikten sonra vdı boş yazman :) VDI indirdim ama konuda source verilmemiş yazsaydın daha mantılı olurdu ki yorumları okusaydın source linkinin olduğunu görebilirdin :)

Hem bomboş vdı sourceleri içinde yok sadece files var diyorsun.İyi de arkadaşım sen uygun files istediğini söyledin ben sana önerdim game ve mysql yedeği alırsan elinde filesın olur :)

Daha önce yazdıkların mantıklı şeylerdi bu yüzden anlayışla karşılayıp cevap verdim.Burda yazdığın ise önce files önerilmesini isteyip ben önerdikten sonra vdı boş yazman :) VDI indirdim ama konuda source verilmemiş yazsaydın daha mantılı olurdu ki yorumları okusaydın source linkinin olduğunu görebilirdin :)

haklısınız hocam sadece files yüklü vdi verilmiş ben konuda source dahil dendiğini zannettim.
şimdi indiriyorum, pkei verdiğiniz source vdi deki maxmi 4.1 in o anki sourcelerimi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri