mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Bakimlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kafan mı güzel bilader hesap birleşimi, lycan karakteri bunların yapılacağı çok çok önceden söylendi. dün gece yapılan bakımın ve bugün ki bakımın açıklamasını işleri bitince yapacaklarını söylediler.

ya bi kop git nolursun birşeyden bilgin yok konuşuyorsun yalakalık peşinde sana başka başka postum olmayacak umarım anlarsın.

Birbirinize hakaret etmeden tartışırsanız daha olumlu bir sonuç ortaya çıkacaktır.Hesaplarda ki düzenleme bitince zaten detaylı bir duyuru yapılır.

Lycan konusuna gelirsek de Facebook sayfasında yapılan açıklama;

Lycan karakteri oyunun orjinal yapısında bulunduğu için karakter oluşturma sayfasında Lycan karakterini görebilirsiniz. Tüm sunucularımızda Lycan karakteri pasif durumdadır ve bu yüzden Lycan karakteri oluşturulamaz. Oyuncularımızın istekleri doğrultusunda Lycan karakteri aktif edilebilir ancak şuan sunucularımızda bu karakterin kullanımı oyuncularımıza kapalıdır. Lütfen yanlış bilgilerle yanlış düşüncelere kapılmayın.
İyi eğlenceler

Bunun haricin de başka bir sorunuz var ise merak ettiğiniz sorabilirsiniz tartışmak istiyorsanız da birbirinize hakaret etmeden lütfen.

İyi Günler.

Pidge serverinda oynuyorsanız eğer dün geceden beri o serverda hesap birleşimi ile ilgili bir çalışma var sabah hesap adı veya şifre yanlış hatasıda bundan kaynaklanıyordu zaten çalışmalar tamamlanmadan detaylı bir duyuru yapmam yanlış olur.

ustam ben keithde oynuyorum dün gece 01.00 saatde oyundan çıktım 5dk sonra tekrar keithe girdim ıd şifre yanlış dedi doğru yazmama rağmen ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri