xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Bakimlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

l0OQop.png

2 Gündür serverde sıkıntı var. Site kapanıyor, hesaplara girilmiyor. Şimdi de nesne market kapalı ticketlere bakılmıyor. 2 saatlik bakım yapıldı tek görebildiğim farklılık zemin eski haline gelmiş. Bakımı yapmadan önce ne yapcaklarınızı da söyleseniz fena olmaz insan kuşkuda kalıyor neticede mesela sabah hesap ismi şifre yanlış deyince ebemin ölüm haberini almış gibi oldum sonradan benim gibi birkaç kişide aynı sorun olunca rahatladım vallahi

l0OQop.png

2 Gündür serverde sıkıntı var. Site kapanıyor, hesaplara girilmiyor. Şimdi de nesne market kapalı ticketlere bakılmıyor. 2 saatlik bakım yapıldı tek görebildiğim farklılık zemin eski haline gelmiş. Bakımı yapmadan önce ne yapcaklarınızı da söyleseniz fena olmaz insan kuşkuda kalıyor neticede mesela sabah hesap ismi şifre yanlış deyince ebemin ölüm haberini almış gibi oldum sonradan benim gibi birkaç kişide aynı sorun olunca rahatladım vallahi

Orda bakım çalışması yazıyor

Dün gece yapılan bakım sonrası detaylar duyurulacaktı fakat hiç bir duyuru yok sadece oyun açıldı denildi yenilik neler oldu ? @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
bakım olduğunu biliyorum. içeriğini bilmiyorum ben sürekli 2.efsun nesnesi alıp satıyorum oyunda bunun üzerinden ticaret yapıyorum. elimdeki efsunlar bitmek üzere ne zaman biter bakım ?

Pidge serverinda oynuyorsanız eğer dün geceden beri o serverda hesap birleşimi ile ilgili bir çalışma var sabah hesap adı veya şifre yanlış hatasıda bundan kaynaklanıyordu zaten çalışmalar tamamlanmadan detaylı bir duyuru yapmam yanlış olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri