Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

pack yapımından anlayanlar lütfen yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mstfdmrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 460

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar.. ben yerdeki itemi otomatik tolayan pack klasörüne atabileceğimiz pack dosyası arıyorum (.eix ve .epk dosyası).. böyle bir pack dosyası yazılabilir mi.. bildiğiniz varmı.. lütfen yarfdımcı olur musunuz.

lütfen yardımcı olun.. ( .py .mix yada bot istemiyorum.. sadece pack dosyaına atınca çalışabilcek bir dosya istiyorum.)

Forumumuzda İllaki Yazan Vardır Fakat Ücretli veya Ücretsiz Olucağını Bilemeyiz Ayrıca Size Belirttiğim Şeyle Pack Dosyası Yazma Arasında Bir Fark Yok Siz Neden Israrla Pack Dosyası İstiyorsunuz Anlamadım Yanlış Anlamayın Bulamazsınız Diye Söylüyorum.

oynadığım pvpde hile yapanlardan yere düşen itemeri çalanlardan usandım.. ben binbir zahmetle kesiyorum mobu düşeni toplayana kadar adam gelip çalıp gidiyor.. ben injek etmeye denedim oto toplamayı, injektörler engelli.. ama millet 7x ve duvardan geçmeyi packle yapıyorlarmış demekki packler engelli değil.. ben onun için acaba bu toplamanın pack dosyası varmı diye merak ediyorum..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri