mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

pack yapımından anlayanlar lütfen yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mstfdmrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 460

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar.. ben yerdeki itemi otomatik tolayan pack klasörüne atabileceğimiz pack dosyası arıyorum (.eix ve .epk dosyası).. böyle bir pack dosyası yazılabilir mi.. bildiğiniz varmı.. lütfen yarfdımcı olur musunuz.

lütfen yardımcı olun.. ( .py .mix yada bot istemiyorum.. sadece pack dosyaına atınca çalışabilcek bir dosya istiyorum.)

Forumda Mevcut Biraz Araştırırsan Bulabilirsin. Yere Düşen İtemin Envantere Gelmesini İstiyorsun Değil mi Yanlış Anlamadıysam.

evet öyle istiyorum baya aradım hep bot gibi.. yada .py .mix uzantılı injekte edilebilen dosyalar bevcut.. ben direk düşen itemi envantere alan pack dosyası arıyorum.. bulmaım.. son çare turkmmonun yetenekli forumlarına başvurdum ama forumda bulmadım bi sorayım belki bilen bir üstad vardır dedeim.

Zaten Sizin Kendi Pack Dosyanıza İnjecte Ediyorsunuz Değişen Birşey Olmuyor Hazır Pack Bulamazsınız.

yani şu aslında aradığım.. item toplama tuşu " tuşudur.. aradığım pack dosyası, atıyorum saniyede 10 defa olmak üzere sürekli bu tuşa bassın. böylelikle yere düşen itemi almış olur.

galiba mümkün değil diyorsun.. sağol yinede..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri