HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ama çok fazla konu başlığı var kafam karıştı o yüzden 
Birkaç sorum olacak yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.
--Ben arkadaşımla beraber metin2 server açıcamda güvenilir,kaliteli bildiğiniz host varmı?
--.com uzantılı website alabileceğim güvenilir firma varmı?
--Host almadan önce metin2 pvp min ayarlarını,yani server içindeki bölümleri nasıl ayarlayabilirim.Yani hostu alınca direk bendeki belgeleri yükleyip zaman kaybetmemek istiyorum da.
--Diyelimki serverim tutuldu,bende bu işten para
kazanmak için ne bileyim edit falan sattım.Bu yasalmı,yani herhangi bir mahkemelik olma durumum olurmu 
Arkadaşlar cevaplarınızı esirgemeyin lütfen.

Birkaç sorum olacak yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.
--Ben arkadaşımla beraber metin2 server açıcamda güvenilir,kaliteli bildiğiniz host varmı?
--.com uzantılı website alabileceğim güvenilir firma varmı?
--Host almadan önce metin2 pvp min ayarlarını,yani server içindeki bölümleri nasıl ayarlayabilirim.Yani hostu alınca direk bendeki belgeleri yükleyip zaman kaybetmemek istiyorum da.
--Diyelimki serverim tutuldu,bende bu işten para
kazanmak için ne bileyim edit falan sattım.Bu yasalmı,yani herhangi bir mahkemelik olma durumum olurmu 
Arkadaşlar cevaplarınızı esirgemeyin lütfen.

Dışarıda simit satanlar yada araba ile birşeyler satanlar gibi düşün elbet bi cezası vardır