Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar ,
TURKMMO YS Belgeli Firma Rankı Almak İstediğimde Başvurumu Yapıyorum , Fakat Sahtekar Olduğum Düşüncesiyle Reddediliyor. TIB Tarafından sorgulama yapılınca firmamız çıkıyor. Fakat domain yaşına bakılarak sahtekar olduğumuz söyleniyor. Ve olurolmadık cümleler kuruluyor. Arkadaşlar siz rank için domain yaşınamı bakıyorsunuz ys belgesinemi ? Hangisi daha önemli ?
Rankımın verilmesini önemle rica ediyorum... 2 Gündür Oyalanıyorum. Bu Sebepden tanıtım konusu açamıyoruz. Diğer forumlarda böyle bir sorun yaşamadık .
Bugün içinde tarafıma rankımın verilmesini arz ve talep ediyorum.
Yetkili arkadaşın açıklamasına ek olarak her yere konu açarak , profillere mesaj yağmuru yaparak rank alamazsınız.Ys nizi bende gördüm.Paintle üzerine yazı geçirilmiş o ys yle rank alamazsınız zaten.
Ayrıca turkmmo forumu olarak herkese rank verme zorunluluğumuz yokki bugün içinde rankım verilsin demeniz neye yarayacak
Öncelikle konu başlığına gelelim "YS rankı Onaylanmıyor!" arkadaşların söylediği gibi gelen her firmanın rankı onaylanacak diye birşey yok rank onaylanmıyorsa bir sorun var demektir. Oraya buraya yazıp yaygara yapıyorsunuz reddedilince başka bir arkadaşın incelemesi için tekrar başvuruyorum diyorsunuz ekip olarak kimin nasıl başvuru yaptığını takip ediyoruz bir kişi bir rankı reddedince diğerlerinin haberi oluyor zaten taki siz bizimle dalga geçer gibi sahte ys ile başvurmuşsunuz! üstelik kendinizi haklı çıkartmak için oraya buraya konu açıyorsunuz.
Üstteki son cümlem yanlış anlaşılmasın konu açıp sorabilirsiniz neden onaylanmıyor diye ama bu üslubla değil!
Ys belgesini kime gösterirseniz gösterin bu belgenin sahte olduğunu çok çabuk anlayacaktır tibdeki bilgiler ile aynı olması yetmiyor. Çoğu bilişim boş bir ys belgesi bulup yada temizliyolar tam olarak bilmiyoruz bu ys belgesini tibden her hangi birininin bilgileriyle dolduruyolar her halinden bunun sahte olduğu anlaşılıyor şimdi burada nasıl sahte olduğunu anladığımızı yazmak istemiyorum çünkü yenisini düzenler gelirsiniz.
Domain yaşına gelince böyle bir kural yok domain eski veya yeni olabilir fakat ys belgesinin veriliş tarihi domain kayıt tarihinden sonra olmalı
neden diye sorulursa site olmadan tib ys belgesi vermiyor.
Bu tür incelemeleri şart koşuyoruzki dolandırıcı ve art niyetli firmalar forumumuzda rank almasın kusura bakmayın ama sahte ys düzenleyen birisi art niyetlidir ileride daha ne tür sahte düzenlemeler yapabileceği belli olmadığı için rank vermiyoruz.
Yanlış olan tavrınız ys belgesi verilmeyince saldırgan bir üslubla gelip neden ys belgesi verilmiyor diyorsunuz bir engel varki ys belgesi alamadınız basit bir engel olsa idi insiyatif kullanabilirdik fakat yaptığınız resmen evrakta sahtecilik