Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Barcelona'da Carles Puyol şoku!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qRees
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 131

qRees

Level 12
TM Üye
Üye
Konular
4,425
Reaksiyon Skoru
656
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 5 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
265
MmoLira
-73
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın eski takım kaptanı Carles Puyol, yardımcılığını yaptığı Andoni Zubizarreta'nın futbol direktörlüğünden alınmasının ardından istifasını açıkladı.

Ligde geçen sezonun sonunda, tamamını Katalan ekibinde geçirdiği 18 yıllık aktif kariyerini sonlandıran Puyol, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki "puyol5carles" adlı hesabından yaptığı açıklamada, Barcelona'daki görevinden ayrılmaya karar verdiğini belirterek, "Bu 3,5 aylık süreçte kulübün saha dışındaki tarafını da görme fırsatı buldum. Çok şey öğrendim, gerçekten minnettarım. Artık değişik bir yer ve farklı bir bakış açısından başka şeyleri de tecrübe etmek istiyorum" ifadesine yer verdi.
36 yaşındaki Puyol, Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu'nın takımdan gönderdiği, 2010'un Temmuz ayından bu yana futbol direktörlüğü görevini yürüten eski İspanyol kaleci Zubizarreta'nın asistanlığını yapıyordu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri