Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Konuda en çok beğendiğimiz şarkılardan birini seçiyoruz ve şöyle yapıyoruz.
Şarkı ----
Alttakine bu şarkı ile meydan okuyorum
şeklinde yazacak. Alttaki ise şarkıyı dinleyip video ille cevap verecek ve alttaki üyeye aynı şekilde meydan okuyorum şeklinde yazacak
Ben başlıyorum;
Şarkım
Alttakine meydan okuyorum.
Not: Sadece Türkçe şarkı geçerli.
Konuda en çok beğendiğimiz şarkılardan birini seçiyoruz ve şöyle yapıyoruz.
Şarkı ----
Alttakine bu şarkı ile meydan okuyorum
şeklinde yazacak. Alttaki ise şarkıyı dinleyip video ille cevap verecek ve alttaki üyeye aynı şekilde meydan okuyorum şeklinde yazacak

Ben başlıyorum;
Şarkım
Alttakine meydan okuyorum.
Not: Sadece Türkçe şarkı geçerli.
Son düzenleme:
Meydan okuduğun şarkı ingilizce bari çevirisini yapda ona göre meydan okuyalım
Ayrıca konuyu daha düzgün hale getirirsen forum oyunlarına atarım ilgi de görür.
Ayrıca konuyu daha düzgün hale getirirsen forum oyunlarına atarım ilgi de görür.1 madde ekledim adminim şöyle olucak ben diyelm 1 tane ingilizce şarkı attım siz ona o dille bir şarkı ile cevap verip alttakine başka bir şarkı ile meydan okuyabilirsinizMeydan okuduğun şarkı ingilizce bari çevirisini yapda ona göre meydan okuyalımAyrıca konuyu daha düzgün hale getirirsen forum oyunlarına atarım ilgi de görür.

1 madde ekledim adminim şöyle olucak ben diyelm 1 tane ingilizce şarkı attım siz ona o dille bir şarkı ile cevap verip alttakine başka bir şarkı ile meydan okuyabilirsiniz![]()
İngilizce şarkı olmasın sadece Türkçe şartı koy istiyorsan bende forum oyunlarına taşıyam tamamen senin tercihin ben sadece öneri yapıyorum çünkü baya ilgi görür.Hem sadece Türkçe şarkıların olması daha keyifli olur en azından herkes anlayacak.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)