farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ticket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baba4633
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 329
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kristal olayı ile ilgili ödeme sorunları başlığı altında ticket attım 3.gün bugün admin , shorty e özel mesajda yolladım beklemedeyim hala ilgilenilirse çok mutlu olacağız bir sürü insan server adı karışıklığı yüzünden kristal mağduru biraz yardımcı olmaya çalışırsanız seviniriz.

Kristal olayı ile ilgili ödeme sorunları başlığı altında ticket attım 3.gün bugün admin , shorty e özel mesajda yolladım beklemedeyim hala ilgilenilirse çok mutlu olacağız bir sürü insan server adı karışıklığı yüzünden kristal mağduru biraz yardımcı olmaya çalışırsanız seviniriz.

Tatil sebebiyle ilgilenilmedi yarın veya carsamba mutlaka cevap gelir mesai saatleri içerisinde

Tatil sebebiyle ilgilenilmedi yarın veya carsamba mutlaka cevap gelir mesai saatleri içerisinde

Kardes Allah Askına Bırakın Bu Palavraları Ödeme Bıldırımı Yaparken Anında Islem Goruruz Hata Cıkınca 2 Haftaya Kadar Beklerız Bır Tıcket Attım Tam 1 sene 6gun Oldu Hala Dn Angel admıncıgımız bılgı alıpda gerı Donecek walla gercekden yazık Şu ıtem Sılınırmı Bılgı Yok su hata var Tamam denılıyor ama hıc bırsey yok Kısa ot parcasından Farkınız Yok Kusura Bakmayın ama destek sıstemınden oyn ıcınden bı bok anladıgınız yok Yapamıyorsanız Gorevınızı Bırakma Vakdınız Gelmısdır Insanın Bıyere Kadar Sabrı Olmalı

Kardes Allah Askına Bırakın Bu Palavraları Ödeme Bıldırımı Yaparken Anında Islem Goruruz Hata Cıkınca 2 Haftaya Kadar Beklerız Bır Tıcket Attım Tam 1 sene 6gun Oldu Hala Dn Angel admıncıgımız bılgı alıpda gerı Donecek walla gercekden yazık Şu ıtem Sılınırmı Bılgı Yok su hata var Tamam denılıyor ama hıc bırsey yok Kısa ot parcasından Farkınız Yok Kusura Bakmayın ama destek sıstemınden oyn ıcınden bı bok anladıgınız yok Yapamıyorsanız Gorevınızı Bırakma Vakdınız Gelmısdır Insanın Bıyere Kadar Sabrı Olmalı

Şu 1 yıl 6 gün dediğin talebin kodunu bana yolla bir 1 yıl 6 gün bekleyen talep yok bir kere eğer yeni yıl espirisi yapmaya çalışmıyorsan:rolleyes:

Not : Buradaki görevlileri sen getirmedin senin demenle de gitmezler uslubuna dikkat etmediğin takdir de o talebe hiç cevap alamazsın haberin olsun.

Son düzenleme:

Server adı karışıklığından dolayı 10 adet ticket işlem bekliyor. Bu ticketlarla biz ilgileniyoruz türkay ile. Ben ekstra bilgi istenmesi gerekenlerden istedim diğerlerini listeye aldım. Büyük ihtimalle yarın ticketlarınıza cevap almış olursunuz.

Bu üslupla devam edersen aynı şekilde cevap alırsın. Destekteki arkadaşlar kendi yetkilerini aşan konularda üst rütbelere aktarıyorlar konuları. Bizler de konularla aciliyet durumuna göre ilgileniyoruz. Kaldı ki aynı zamanda betada olan sitemizin son ayarlarını ve eklemelerini yapıyoruz. Bir yandan da oyundaki hatalarda düzeltme yapıyoruz. Arada elbette sorunlar hatalar olacak ama bu üslupla yazarsan tekrarlıyorum aynı şekilde cevap alırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri