mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Reklam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llReaLLovell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 383

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Güvenilir server user kasmak için en iyi nereye reklam verilebilir.
bilen arkadaşlar tecrübelerininden faydalanarak nereye verirsem daha iyi oyuncu kitlesine sahip olacağım konusunda
yardımcı olursa memnun olurum.

Dostum öncelikle serverin tutmasındaki etkenlerde var yani altyapısız ilgi çekmeyecek bir servere deli gibi reklam yapsanda tutmaz bunu göze almalısın ilk önce reklam konusuna gelirsek serveri açmadan 1-2 hafta önce turkmmo'ya sabit reklam verip Facebook'daki büyük Metin2 fan sayfalarına reklam vermelisin bütçen fazlaysa büyük pvp tanıtım sitelerine de banner reklamı verebilirsin böylece açılışta oyuncu çekebilirsin.

Dostum öncelikle serverin tutmasındaki etkenlerde var yani altyapısız ilgi çekmeyecek bir servere deli gibi reklam yapsanda tutmaz bunu göze almalısın ilk önce reklam konusuna gelirsek serveri açmadan 1-2 hafta önce turkmmo'ya sabit reklam verip Facebook'daki büyük Metin2 fan sayfalarına reklam vermelisin bütçen fazlaysa büyük pvp tanıtım sitelerine de banner reklamı verebilirsin böylece açılışta oyuncu çekebilirsin.

Büyük pvp tanıtım siteleri konusunda dahada açıklayıcı olursan sevinirim usta malum herkeze güvenilmiyor...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri