berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

connetion refused alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llReaLLovell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 845

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Game 34083k 99 Level sınırı diff'i olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirmi bulamadım çünkü hiç bir yerde 99 Level sınırı yaptım sunucuda sunucuyu kapatınca connetion refused alıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
level sınırına neden diff kullanma gereği duyuyorsunki
direk channel kalsörlerinde bulunan config leri ac 105 yazan sınırı 99 yap kaydet kapat channel99 u da unutma sonra reboot at ac serverini

Kardesim Genel'de Bu Hatayı Almanın Sebebi Serverinde Olan baslat.sh Dosyası Olabilir
1- İlk Olarak Baslat.sh Dosyasının İçine İyice Bak Orda Ip ADresi Yazılacak Alan Veya Yazılı Alan Varmı Eğer Varsa Onlari Değiştir Çünkü putty'den cd/usr/game--> sh baslat.sh yaparsan dogrudan Hata Alırsın Fakat Ip Dogruysa Hata Alıyorsan
Söyle Yap
2- Bazı Server Filesler'de 3 Adet Baslatma Seçeneği Vardir(sh 32bit olarak veya 64 bit olarak baslatma seçenegi var) birde standar baslat.sh var birde 2 adet kulanılmayan sh start.sh birde sh stop yani durdur adı farklı olabilir ordan su işlemleri yap tabi yukarıdakiler eger ise yaramasa sunu yap

putty login ol
Yöntem 1
cd/ usr/game
sh start.sh
%80 işe yarar
Eğer Yaramadiysa
yöntem2
bazı fileslerde sh close olabilir bazılarinda stop olabilir adımlari söyle uygula
sh stop.sh
reboot
putty login
cd /usr/game
sh start.sh

%95 Sorunun Çözülür Genel'de Bnmkide böle hata vermişti
reboot atıp sh stop.sh
yaptım ardından sh start.sh sh baslat yapma sakın
sorun çözülür
iyi günler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri