- Konular
- 13
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 100
- MmoLira
- 400
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese selam,
In Wiki System ekledikten sonra tüm sorunlarını da çözdükten sonra aldığım 3 Hata var tabi bu dosyayla hiç uğraşmadığım elimi sürmediğim halde alıyorum ya bir yerde eksiğim yanlışım var yada bu dosya içerisinde düzenlemem gereken bir fonksiyon var hata kodunu biraz araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
-Aldığım hata listesi bu
Hata kodları;
"HATA VURGUSU" yazılan yerleri vurguluyor programda
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
In Wiki System ekledikten sonra tüm sorunlarını da çözdükten sonra aldığım 3 Hata var tabi bu dosyayla hiç uğraşmadığım elimi sürmediğim halde alıyorum ya bir yerde eksiğim yanlışım var yada bu dosya içerisinde düzenlemem gereken bir fonksiyon var hata kodunu biraz araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
-Aldığım hata listesi bu
Hata kodları;
"HATA VURGUSU" yazılan yerleri vurguluyor programda
| [CODE title="Stl.h"]{ template <class _Ty> class void_mem_fun_t : public unary_function<_Ty *, void> { #----HATA VURGUSU public: explicit void_mem_fun_t(void (_Ty::*_Pm)()) : _Ptr(_Pm) {} void operator()(_Ty *_P) const {((_P->*_Ptr)()); } private: void (_Ty::*_Ptr)(); }; template<class _Ty> inline void_mem_fun_t<_Ty> void_mem_fun(void (_Ty::*_Pm)()) {return (void_mem_fun_t<_Ty>(_Pm)); } template<class _Ty> class void_mem_fun_ref_t : public unary_function<_Ty, void> { #---HATA VURGUSU public: explicit void_mem_fun_ref_t(void (_Ty::*_Pm)()) : _Ptr(_Pm) {} void operator()(_Ty& _X) const {return ((_X.*_Ptr)()); } private: void (_Ty::*_Ptr)(); }; template<class _Ty> inline void_mem_fun_ref_t<_Ty> void_mem_fun_ref(void (_Ty::*_Pm)()) {return (void_mem_fun_ref_t< _Ty>(_Pm)); } // TEMPLATE CLASS mem_fun1_t template<class _R, class _Ty, class _A> class void_mem_fun1_t : public binary_function<_Ty *, _A, _R> { #----HATA VURGUSU public: explicit void_mem_fun1_t(_R (_Ty::*_Pm)(_A)) : _Ptr(_Pm) {} _R operator()(_Ty *_P, _A _Arg) const {return ((_P->*_Ptr)(_Arg)); } private: _R (_Ty::*_Ptr)(_A); }; // TEMPLATE FUNCTION mem_fun1 template<class _R, class _Ty, class _A> inline void_mem_fun1_t<_R, _Ty, _A> void_mem_fun1(_R (_Ty::*_Pm)(_A)) {return (void_mem_fun1_t<_R, _Ty, _A>(_Pm)); } }[/CODE] |
Yardımcı olursanız çok sevinirim.