mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

bilisim alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 852hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 643

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

güzel 7/24 destek verebillecek bir bilisim alıyorum orta derecede emek sw olucak yeni files olucak fiyatı en fazla 30 tl bide ödemeyi ininal kart ile yapıcam bu kartı destekleyen firmalar yorum atsın sitede kendine ait reklam olmuyacak örnek bir sw niz varsa atın inceleyeyim yoksa filesi atın :ka19: :ka19:

3 kuruşa 5 köfte hesabına döndürmüşssünuz bence biraz saygı sevgi cercevesinde konu acarsanız sizin için daha yararlı olur.

güzel 7/24 destek verebillecek bir bilisim alıyorum orta derecede emek sw olucak yeni files olucak fiyatı en fazla 30 tl bide ödemeyi ininal kart ile yapıcam bu kartı destekleyen firmalar yorum atsın sitede kendine ait reklam olmuyacak örnek bir sw niz varsa atın inceleyeyim yoksa filesi atın :ka19: :ka19:

İninal kartla ödeme kabül etmiyoruz.Eğer havale/eft/ptt ile ödeme yapma ihtimaliniz varsa konumuzu ve referanslarımızı inceleyebilirsiniz.

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...2014-filesler-autopatcheroyun-ici-destek.html

www.wintermt2.com
www.nimamt2.com/
www.lenamt2.com
www.azadmt2.com
www.saruhan2.com
www.adolemt2.com
www.yuksekamt2.com
www.rhysmt2.com
www.m2-river.com
www.rodreklam.com

MERHABA 30 TL DEN BAŞLAYAN fİYATLARLA mETİN2 PvP sahıbı olmak ıstersenız Skypeden Ekleyiniz Skype : Bilisimpvp

Tanıtım Konumuz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...ilisimcom-1gb-sunucu-35tl-karacabay-94-a.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri