HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
güzel 7/24 destek verebillecek bir bilisim alıyorum orta derecede emek sw olucak yeni files olucak fiyatı en fazla 30 tl bide ödemeyi ininal kart ile yapıcam bu kartı destekleyen firmalar yorum atsın sitede kendine ait reklam olmuyacak örnek bir sw niz varsa atın inceleyeyim yoksa filesi atın :ka19: :ka19:
3 kuruşa 5 köfte hesabına döndürmüşssünuz bence biraz saygı sevgi cercevesinde konu acarsanız sizin için daha yararlı olur.
güzel 7/24 destek verebillecek bir bilisim alıyorum orta derecede emek sw olucak yeni files olucak fiyatı en fazla 30 tl bide ödemeyi ininal kart ile yapıcam bu kartı destekleyen firmalar yorum atsın sitede kendine ait reklam olmuyacak örnek bir sw niz varsa atın inceleyeyim yoksa filesi atın :ka19: :ka19:
İninal kartla ödeme kabül etmiyoruz.Eğer havale/eft/ptt ile ödeme yapma ihtimaliniz varsa konumuzu ve referanslarımızı inceleyebilirsiniz.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...2014-filesler-autopatcheroyun-ici-destek.html
www.wintermt2.com
www.nimamt2.com/
www.lenamt2.com
www.azadmt2.com
www.saruhan2.com
www.adolemt2.com
www.yuksekamt2.com
www.rhysmt2.com
www.m2-river.com
www.rodreklam.com
MERHABA 30 TL DEN BAŞLAYAN fİYATLARLA mETİN2 PvP sahıbı olmak ıstersenız Skypeden Ekleyiniz Skype : Bilisimpvp
Tanıtım Konumuz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...ilisimcom-1gb-sunucu-35tl-karacabay-94-a.html
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)