HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
130 lvliz exp yok nasıl bk okuyacagız ??
Lütfen ''
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'' adresine ticket gönderiniz yetkililer bu konu hakkında üst mercilere iletir.3130 lvliz exp yok nasıl bk okuyacagız ??
Yanlış bilgilerle yola çıkma kardeşim oyun içerisinde beceri ustası kağıdı mevcut onu alır isen tüm skıllerin perfect olucaktır derece ve exp istemiyor sadece o kağıdı alman yeterli
ya ben sadece güclü beden skilimi G Yapacagım onu soruyorum3
Yanlış bilgilerle yola çıkma kardeşim oyun içerisinde beceri ustası kağıdı mevcut onu alır isen tüm skıllerin perfect olucaktır derece ve exp istemiyor sadece o kağıdı alman yeterli
​tek açmak istiyorsan ruh taşı okumalısın derece ve exp isticektir ama yok uraşmam dersen beceri kağıdını aldığında zaten perfeckt olucaktırya ben sadece güclü beden skilimi G Yapacagım onu soruyorum
güzel kardeşim ben anlatıyorum sen anlamıyorsun diyorumki sadece güclü bedeni g yapacagım diger skillerle işim yok benim 130 lvliz ama exp güclü bedeni sıfırladım tamam beceri kıtabı okuyacagım ama exp yok ?âtek açmak istiyorsan ruh taşı okumalısın derece ve exp isticektir ama yok uraşmam dersen beceri kağıdını aldığında zaten perfeckt olucaktır
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)