Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Bilişimli Server Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hemnesmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 936

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, dün bir bilişim şirketinden server aldık ancak biz birşeyler yaptık oyun sitesinde 2 ch açık görünüyor oyuna girincede açık ancak sunucuya bağlanılıyor diyor ve o şekilde kalıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Putty, navicat, filezilla, atak server programları mevcut ancak pek bilgi sahibi değilim. Detaylı anlatım yaparsanız çok sevinirim. Saygılar.

Merhaba arkadaşlar, dün bir bilişim şirketinden server aldık ancak biz birşeyler yaptık oyun sitesinde 2 ch açık görünüyor oyuna girincede açık ancak sunucuya bağlanılıyor diyor ve o şekilde kalıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Putty, navicat, filezilla, atak server programları mevcut ancak pek bilgi sahibi değilim. Detaylı anlatım yaparsanız çok sevinirim. Saygılar.

Tam olarak yaptığınız işlem nedir ?

Putty Tr tipi files kurdum zaten tr tipi almıştım. Böyle olunca navicat şifresi değişti vs site sıralaması görünmüyordu MySQL vs gibi şeyler yazıyordu bende navicat şifresini eski haline getirdim. ardından server girişlerini açtım. Herşey gayet güzel sitede girişler açık görünüyor, sıralama görünüyor, üyelik alınabiliyor. Ama oyuna girmeye çalışınca '' Sunucuya bağlanıyor.. '' diyip kalıyor. Putty kendin kur sistemi mevcut. Yönlendirirseniz çok sevinirim bilişim şirketinide özel mesajdan atabilirim şimdi reklam olmasın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri