HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Başarılı, Teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler keşke txt olarak yada kod olarak paylaşsaydın konu içerisinde 

Kimse kusura bakmasın ama Kod:
------ Quest packet engel by cezaosan -------
------ Sorunsuz yonetim paneli -------
------ Kodlayan ve yazan : cezaosan -------
Bu kısmı değiştirince questin yazarı siz olmuyosunuz. Questi yazan benim kullananda benim dosyaları wareze düşürüpde kimse kimsenin emeğiyle oynayamaz hadi neyse paylaştınız en azından kendi ismin niye yazıyo orada ? Ah bu -18 çoçuklar yokmu hele 16 yaş grubu dahada tehlikeli söyleyeceğim tek şey bu questleri benden izinsiz paylaşan kendi yapmış gibi gösteren herkese o paylaşılan questteki harfler kadar hakkım haram olsun.
------ Quest packet engel by cezaosan -------
------ Sorunsuz yonetim paneli -------
------ Kodlayan ve yazan : cezaosan -------
Bu kısmı değiştirince questin yazarı siz olmuyosunuz. Questi yazan benim kullananda benim dosyaları wareze düşürüpde kimse kimsenin emeğiyle oynayamaz hadi neyse paylaştınız en azından kendi ismin niye yazıyo orada ? Ah bu -18 çoçuklar yokmu hele 16 yaş grubu dahada tehlikeli söyleyeceğim tek şey bu questleri benden izinsiz paylaşan kendi yapmış gibi gösteren herkese o paylaşılan questteki harfler kadar hakkım haram olsun.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)