Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Site

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amar2828
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 264
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

​Merhaba arkdaşlar ben pvpyi sıfırladım ve orta files yükledım ve ondan sonra pvp sitesine girmıyor girerken SUNUCUYA BAGLANIRKEN HATA yazıyor beyaz ekranda [panelden herşeyi yazdım dogru ama ginede girmiyor)

​Merhaba arkdaşlar ben pvpyi sıfırladım ve orta files yükledım ve ondan sonra pvp sitesine girmıyor girerken SUNUCUYA BAGLANIRKEN HATA yazıyor beyaz ekranda [panelden herşeyi yazdım dogru ama ginede girmiyor)

Yüksek ihtimalle kurulumda bir hata yaptınız, bende de eskiden olurdu bu tip sorunlar.
Eski filesime çevirince düzelirdi.

2 ihtimal var,
1. ihtimal yukarda da dediğim gibi kurulumu yanlış yaptınız.
2. ihtimalde kullandığınız free bsd sürümü ile files uyuşmuyor olabilir.

Bence Sorunun kardeşim site ayarlarından kaynaklı bide serveri kurarken ip ayarlarını hatalı yapmış olabilirsin...
daha detaylı kontrol et belki site panelini kurcalarken bişeler değiştirmiş hata almışta olabilirsin...

Yüksek ihtimalle kurulumda bir hata yaptınız, bende de eskiden olurdu bu tip sorunlar.
Eski filesime çevirince düzelirdi.

2 ihtimal var,
1. ihtimal yukarda da dediğim gibi kurulumu yanlış yaptınız.
2. ihtimalde kullandığınız free bsd sürümü ile files uyuşmuyor olabilir.
Bence Sorunun kardeşim site ayarlarından kaynaklı bide serveri kurarken ip ayarlarını hatalı yapmış olabilirsin...
daha detaylı kontrol et belki site panelini kurcalarken bişeler değiştirmiş hata almışta olabilirsin...

sorunu çözdum arkadaşlar teşekurler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri