mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

FPS Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan antibursa11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 780

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Crossfirede genellikle FPS 40 50 60 arasi oluyor halbuki sistemimde iyi FPS arttirmak icin neler kullanabilirim yada neler yapmaliyim.
bilgisayarim leptop isiniyor cok sogutucu alcam fark olur mu ?
Araştırıp Yaptiğim bazi şeyler oldu ama Sonuç değişmedi yaptığım şeyler
1- NVIDIA Denetim Masasindan Her Özelligi En İyi Performans Yaptım
2- Ekran Karti Driverlerini Güncelledim
3- Bilgisayar Özellikler Gelişmiş Performans Bilgisayar İçin En İyi Performans Yaptım
4- oyun içinden Tüm özellikleri low a getirdim high'a getirdim sonuc gene ayni fps
Daha Neler Yapmaliyim Arkadaşlar Leptop Sogutcu almayı Düşünüyorum Acaba Fark Olur mu
Bilgisayarim '' ACER Aspire V3-571G ''

İşlemci: İntel(R) Core(TM) İ5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz Turbo Boost İle 3.1GZh (AMA turbo boostu bulamadim)
RAM : 8.00GB
Sistem Türü : 64 BİT
Ekran Kartı : NVIDIA GEFORCE G5 630M 2GB

Ekran Kartım resimde Görüldüğü gibi
Arkadaşlar FPS artışı için ne yapmam gerekir
7VXOjl.jpg

VgXZqP.jpg

Son düzenleme:
Laptopa soğutucu almak yerine kullanırken cam, pencere aç ki oda sıcaklığı biraz düşsün. Soğutucu alırsan bilgisayar daha çok ısınır. Gece 1 günlüğüne balkona koy uygun bir yerde bırak sabaha tekrar içeri al :)

Kardeş Cam Pencere açıncada ev soğuyor sogutucu alırsam bilgisayar neden daha cok isinir ve 1 gunlugune balkona koydumda ısınır fakat yarin gene oynadimda isinmaz mi

Kardeş Cam Pencere açıncada ev soğuyor sogutucu alırsam bilgisayar neden daha cok isinir ve 1 gunlugune balkona koydumda ısınır fakat yarin gene oynadimda isinmaz mi
Soğutucu kullanmak için bilgisayar dan güç alıyor daha fazla ısınır. Her zaman cam,pencere aç demedim kullandığın zamanlar.
1 geceliğine balkona koy daha sağlam olur ısınması da zor olur :)

Peki bu Dediklerini Yapsam özellikle balkona koymak düzelme olur mu yoksa gene yarim saat oynadiktan sonra isinir mi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri