Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[DIFF] Vanilla Core 55170 Logları Kapatma Diffleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevSheen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

55k diye birşey yok zaten millet 40k nın sourcesini editlediyip kafasına göre versiyon çıkartıyor. Diff yazman iyi birsey ona lafım yok fakat kimseye önermem. TR bile yeni 42k ya geçti. Benim tavsiyem wom2 sourcesi ni alın editleyin kullanin :)

Wom2 Sourcesi Piyasadamı :) Aslında Hiçbir Sourceye Güvenilmez Şu An Kendi Kullandığım gameme Bile 1 Ton Ayar Çektim Sourceden Anca Adam Gibi Birşey Oldu Forumun %40 ı Diff atmayı Bilmiyor Source Editlemek Compile Etmek Pek Mümkün görünmüyor herkes için.

Wom2 Sourcesi Piyasadamı :) Aslında Hiçbir Sourceye Güvenilmez Şu An Kendi Kullandığım gameme Bile 1 Ton Ayar Çektim Sourceden Anca Adam Gibi Birşey Oldu Forumun %40 ı Diff atmayı Bilmiyor Source Editlemek Compile Etmek Pek Mümkün görünmüyor herkes için.

wom2 sourcesi piyasadaydı yakalayan yakaladı :)

İşte geçen Ymir'in Sahibiyle Sohbet Ediyorum Dedi Al Sourceleri Benim Elimede Ymir Source Geçti :) Şaka bir yana o sourcelerde bir işe yaramaz demedi deme :)

Ben bile ne zorluklarla aldım. Şahsen inanmıyorum. Ymir tek kisiden oluşan bi sirket degil. Konuşup alabilecegin bi source degil o.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri