Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Game Core Ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SingleStroke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar files'e pelerin sistemi ekledim fakat konu da aşağıda ki gibi bir öneride bulunmuşlar ben Core dosyasına DIF'i nasıl inject edeceğimi bilmiyorum konuyu biraz açarak anlatabilecek olan varsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

This difference file has been created by metin2 pvp

game34083_32
#LogManager::QuestRewardLog
00122830: 55 C3

Core dosyanıza şu DIF'i inject'e edin ve QuestRewardLog tablosunu disable bırakın o zaman hiçbir sorun kalmaz.

Sistem başarılı , Gui+Guest tebrikler.

https://forum.turkmmo.com/konu/3175755-python-f7-otomatik-pelerin-sistemi-demirgame/Bu sistemi ekledim server filesime bu sistem de şöyle bir öneride bulunmuş ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum

Kod:
Sistem başarılı yalnız timer kodu sürekli mysql log.quest_reward.log tablosuna INSERT INTRO komutu gönderir 1000 onlineli bi serverde bu mysql ve game cpu'sunun fırlaması demek durdursada durdurmasada onun için.

This difference file has been created by metin2 pvp

game34083_32

#LogManager::QuestRewardLog

00122830: 55 C3

Core dosyanıza şu DIF'i inject'e edin ve QuestRewardLog tablosunu disable bırakın o zaman hiçbir sorun kalmaz.

Sistem başarılı , Gui+Guest tebrikler.
Bu çok eski bir konu. Belirtilen şeyi yapmanız farklı hatalar doğuracaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri