Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

[DIF-34083]Pts log kapatma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmouser02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pt_Log Diffinde Benim Verdiğim Diffi Kullanırsan Sorun Kalmaz :) Test Ederdim Fakat Makinaya Baştan 34K Kuramam :)

bn test ederim problem olmaz bide difflerle uğraşıyoken hazır şu syserr ile logu kökten kapattıran bi diff yapabilirmisin ne kadar diff denersem deneyim anlık syserrler tutuluyo ve buda hayvan gibi bi birikmeye yol açıyo

bn test ederim problem olmaz bide difflerle uğraşıyoken hazır şu syserr ile logu kökten kapattıran bi diff yapabilirmisin ne kadar diff denersem deneyim anlık syserrler tutuluyo ve buda hayvan gibi bi birikmeye yol açıyo

Post Kasıyor Olmamak İçin Sorununu Daha Detaylandırırsan Özel Mesaj Yoluyla Yardımcı Olmaya Çalışırım.

helal olsun ınan cok guzel paylaısm yaptın tbr edıyorum rıca etsem su gb pts durdu ama syser ile syslog devamedıyor az mıktarda bırde auth daki pts ile syserr log atıyor onada bır el atsan cok harıka olcak hıc olmazsa buyuk sıkıntıları atlatmıs olcaz degerlı paylasımlarını beklıyoruz bu formda senı sureklı paylasımlarını ızlıyorum cok guzel paylasımlar yapıyorsun tsk

helal olsun ınan cok guzel paylaısm yaptın tbr edıyorum rıca etsem su gb pts durdu ama syser ile syslog devamedıyor az mıktarda bırde auth daki pts ile syserr log atıyor onada bır el atsan cok harıka olcak hıc olmazsa buyuk sıkıntıları atlatmıs olcaz degerlı paylasımlarını beklıyoruz bu formda senı sureklı paylasımlarını ızlıyorum cok guzel paylasımlar yapıyorsun tsk

Onlar basit syserrler performans düşürmez en azından ne oldugunu görürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri